iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

André Bos over zijn i30: ‘Ik zou er zo weer een kopen’

Al ruim 25 jaar rijdt André Bos uit Nunspeet Hyundai. Over zijn huidige Hyundai i30 is hij dik tevreden. Lees hier waarom!

‘Voor de derde keer heb ik een Hyundai i30 gekocht en ik zou er zo weer een kopen. De vorm, de neus en het interieur spreken mij aan; ze worden steeds mooier. Al ruim 25 jaar rijd ik Hyundai: begonnen met de Pony en via de Excel, Accent en Elantra ben ik bij de Hyundai i30 uitgekomen. Die gebruiken we vooral voor vakanties met de caravan. We hebben een rondreis door voormalig Oost-Duitsland en Frankrijk gemaakt en binnenkort vertrekken we naar Zweden.’

Blind vertrouwen

'Vanwege de caravan koos ik altijd voor een 1.6-liter motorinhoud, maar volgens de verkoper van Wittenberg had deze 1.0-liter turbobenzinemotor daar ook genoeg vermogen voor. Ik vertrouwde hem en hij had gelijk.'

Lees meer reviews

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen