iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Marina Hardy over haar i10: 'Ik zou niet anders meer willen'

Na een auto met heel veel problemen, gaf een rammelende knalpijp de doorslag: Marina Hardy koos voor een Hyundai. En ze is hartstikke tevreden met haar i10!

'Je kunt het zo gek niet bedenken of het zit er wel op: elektrisch bedienbare ramen, verwarmbare buitenspiegels. Ja, zelfs een geïntegreerd navigatiesysteem! Dat verwacht je toch helemaal niet in een compacte auto als een Hyundai i10.'

Rammelende knalpijp

'Een paar jaar geleden had ik een Citroën C1. Daar mankeerde van alles aan. De druppel was een rammelende knalpijp. Ik kreeg te horen dat dat een bekend probleem was bij dit model Citroën. Nou, dat hadden ze me dan wel even mogen vertellen toen ik die auto ging kopen! Afijn, met deze Hyundai i10 ben ik hartstikke tevreden. Ik zou niet anders meer willen.'

Lees meer reviews

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen