iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

5 toffe complimenten over de Hyundai i20 turbo

De Hyundai i20 1.0 T-GDI is voor ons gevoel hard op weg de allerbeste auto in het B-segment te worden, zo lezen we in Auto Review 3. Kijk, dat zijn nog eens uitspraken! Waarom het automagazine zo onder de indruk is van de Hyundai i20 met driecilinder 1.0 turbomotor? Wij pikten alvast deze 5 complimenten uit het artikel:
  1. Hyundai heeft nu de kers op de taart gepresenteerd: een gloednieuwe 1,0-liter driecilinder turbomotor
  2. In alles is de Hyundai i20 volwassen: als je instapt, voelt alles ruimtelijk aan. De stoelen zitten goed en achterin kun je met wat goede wil zelfs met drie personen zitten.
  3. Het geluid van de driecilinder is bij het starten even duidelijk hoorbaar, maar verdwijnt al snel naar de achtergrond als je onderweg bent. Bij een snelheid van 120 km/h hoor je de motor nauwelijks.
  4. Dat is wat je wilt: een motor die laag in de toeren al te verleiden is tot snelheid maken. Een inhaalactie is daarmee een groter genoegen dan met de 1.2-motor.
  5. In deze auto kan een gemiddeld gezin makkelijk op vakantie, zonder ruimtegebrek of tuitende oren vanwege een trommelvliestergend motorgeluid.

Benieuwd naar het hele artikel? Lees dan Auto Review 3 die 26 februari in de winkel ligt.

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen