iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

'Wij zijn een echte Hyundai-familie'

Guus Puts, zijn vrouw Els en dochter Janna rijden alle drie een Hyundai. En daar zijn ze heel tevreden over!

'Wij zijn een echte Hyundai-familie. Mijn vrouw Els heeft een Atos en ik heb jarenlang met heel veel plezier Hyundai Tucson gereden. Nu ben ik overgestapt naar de sportievere KONA.'

Een fijne auto

'Mijn dochter Janna heeft de Tucson overgenomen. Zij moet als ergotherapeut nogal wat kilometers maken en zocht een veilige en betrouwbare auto. In het begin had ik wel mijn bedenkingen over de driecilindermotor van de KONA, maar wat is die fel! Een goede keuze in het kader van het milieu. En gunstiger voor mijn eigen beurs! Tot nu toe bevalt de KONA uitstekend: fijne wegligging, voldoende comfort en lekker zuinig. Kortom ... een fijne auto!'

Lees meer reviews

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen