iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Nog steeds de beste allrounder in zijn klasse?

De Hyundai i20 staat bekend als misschien wel de beste allrounder in zijn klasse. Is dat nog steeds het geval na zijn recente facelift? Om daar achter te komen nam vlogger InstaAutoVlog de compacte hatchback mee voor een uitgebreide testrit. Benieuwd waarom hij de Hyundai i20 ‘misschien wel de enige echte concurrent van de Volkswagen Polo’ noemt? Dat zie je in onderstaande video.

Hoe ziet jouw ideale Hyundai i20 eruit?

De Hyundai i20 bewijst dat compacte hatchbacks tegenwoordig zeer volwassen auto’s zijn met veel binnenruimte. Neem plaats en voel je meteen thuis. Heb je nog meer wensen? De mogelijkheden om de vernieuwde Hyundai i20 helemaal naar jouw smaak aan te passen zijn eindeloos. Hoe ziet jouw ideale Hyundai i20 eruit?

Stel jouw Hyundai i20 samen

Ontdek zelf de nieuwe Hyundai i20

De vanafprijs van de nieuwe Hyundai i20 bedraagt € 15.495,-. Dat is inclusief € 1.500,- Lente Bonus. Met Private Lease rijd je hem al vanaf v.a. € 279,- p/mnd. De nieuwe Hyundai i20 biedt volop rijdynamiek. Hij stuurt directer en zorgt voor nog meer rijplezier. Benieuwd naar de rijkwaliteiten van de nieuwe Hyundai i20?

Maak een gratis proefrit

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen