iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Infographic: zo kies je de juiste IONIQ

Als jij zou mogen kiezen uit een van onze drie Hyundai’s IONIQ, welke zou het dan worden? De IONIQ Hybrid, de IONIQ Plug-in of de IONIQ Electric? Lastige keuze? Wij helpen je een handje! Alle overeenkomsten en verschillen tussen de drie Hyundai´s IONIQ vind je in een oogopslag terug in deze infographic (klik op de afbeelding onderaan dit artikel voor een grote weergave)

Hyundai IONIQ Hybrid

Maakt gebruik van een zuinige 1.6-liter benzinemotor en een batterij die opgeladen wordt tijdens het remmen. Een computer regelt de energiehuishouding.

Hyundai IONIQ Plug-in

Meer dan 50 kilometer puur elektrisch rijden. Zeer handig als je alleen korte afstanden hoeft af te leggen. Op te laden aan een snellader of via een stopcontact.

Hyundai IONIQ Electric

Rijdt op een volle batterij wel 200 km, helemaal elektrisch. Onderweg kun je opladen aan een snellader, thuis via een stopcontact. Slechts 4% bijtelling en direct uit voorraad leverbaar!

 

Onderstaande infographic geeft extra informatie over de verschillen en overeenkomsten tussen de Hyundai IONIQ Hybrid, IONIQ Plug-in en IONIQ Electric. Klik op de afbeelding hieronder voor een grote weergave.

 

Gratis proefrijden in de Hyundai IONIQ

Nog geen keuze kunnen maken? Kom dan gewoon eens langs voor een gratis proefrit in een van onze Hyundai’s IONIQ. Er is altijd wel een Hyundai-dealer bij jou in de buurt!

 

 Vraag gratis proefrit aan

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen