iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Rallyrijders succesvol in WRC en Open NK

Kevin van Deijne heeft zijn debuut in het Open Nederlands Rally Kampioenschap opgeluisterd met een podiumplaats in de ELE Rally. In zijn Hyundai i20 N Rally2 eindigde hij op een knappe tweede plaats. Bob de Jong had minder geluk. De regerend Nederlands rallykampioen finishte als vijfde in zijn Hyundai i20 R5. Bekijk hieronder de spectaculaire beelden van de ELE Rally.

WRC: podiumplaats voor Dani Sordo

In het FIA World Rally Championship WRC was er succes voor Dani Sordo. Achter winnaar Kalle Rovanperä reed de Spaanse coureur van Hyundai Motorsport in zijn Hyundai i20 N Rally1 naar een uitstekende derde plaats. Voor teamgenoot Thierry Neuville zat er na pech niet meer in dan de vijfde plaats. De volgende WK-rally vindt begin juni plaats op Sardinië. Bekijk hieronder de review.