iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Bob de Jong tweede in Eurol Hellendoorn Rally

Na zijn mooie tweede plaats in de Belgische Rally van Kasterlee eindigde Bob de Jong ook in de Eurol Hellendoorn Rally op het podium. In zijn Hyundai i20 R5 reed de Nederlander wederom naar het zilver.

Foto: Erik van ’t Land/RallyPicture

Cadeau kreeg Bob de Jong die tweede plaats niet. ‘Vrijdagavond begon ik niet heel sterk en kon ik het tempo van de vroege koplopers niet meteen volgen. Later op de avond kwam het ritme er al beter in en zaterdag liep het ook vlotter.’

Gelegenheidsnavigator

Met zijn gelegenheidsnavigator Kees Hagman moest Bob de Jong zijn meerdere erkennen in de sterk rijdende Hermen Kobus. Wel bleef de Hyundai-rijder de Belgische Melissa Debackere, de Deen Kristian Poulsen en Kevin van Deijne ruim voor.

East Belgian Rally 2018

De volgende rally waaraan Bob de Jong deelneemt is de East Belgian Rally 2018 op 29 september. De 12 klassementsproeven tellen een kilometrage van 155,91 km en worden voor 98% op asfalt verreden. De East Belgian Rally telt mee voor het Open Nederlands Rally Kampioenschap.

Gratis proefrijden in de Hyundai i20

Wist je dat de rallyauto Hyundai i20 R5 van Bob de Jong is gebaseerd op de productieversie van de Hyundai i20 die gewoon bij jouw Hyundai-dealer in de showroom staat? Die moet je zeker een keer komen uitproberen!


Maak een GRATIS proefrit

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen