iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Hoe werkt een auto op waterstof en wat kun je er nog meer mee? Beluister onze podcast!

Hyundai heeft de laatste decennia volop ingezet op de ontwikkeling van waterstof-elektrisch aangedreven auto’s. Voertuigen met een brandstofcel stoten geen schadelijke stoffen uit en dragen bij aan een groenere toekomst. Maar met alleen waterstofauto’s zoals de NEXO komen we er niet, vindt Hyundai. Hoe dan wel? Dat hoor je in aflevering vijf van de tweewekelijkse podcastserie van Hyundai Are We There Yet?

De Hyundai NEXO is een van de weinige waterstof-elektrisch aangedreven auto’s ter wereld.

Te gast zijn Jorgo Chatzimarkakis, secretaris-generaal bij Hydrogen Europe, en Mark Freymüller, CEO van Hyundai Hydrogen Mobility. Zij leggen uit hoe brandstofceltechnologie precies werkt en waarom Hyundai zo heilig gelooft in de realisatie van een emissieloze waterstofmaatschappij.

‘Ons doel is een wereld zonder CO2-uitstoot’, aldus Mark Freymüller. ‘Maar dat lukt ons niet alleen: elke andere fabrikant zou moeten overschakelen op emissievrije mobiliteit, of dat nu waterstof-elektrisch of batterij-elektrisch aangedreven voertuigen zijn.’ Beluister hieronder de podcast.

Suzi Perry presenteert podcast

De podcastserie Are We There Yet? wordt gehost door de Britse tv-presentatrice Suzi Perry, bekend van haar commentaar voor de BBC tijdens MotoGP-races. Ook versloeg ze de Olympische Spelen en Wimbledon. In 2013 werd zij de allereerste vrouwelijke presentator van de Formule 1.

Suzi Perry ontvangt voor haar tweewekelijkse podcastserie prominenten uit de wereld van Hyundai, zoals ontwerpers en ingenieurs. Kortom, mensen voor en achter de schermen die zich bezighouden zijn met de toekomst van mobiliteit in het algemeen en het merk in het bijzonder.

De tweewekelijkse podcastserie Are We There Yet is te beluisteren via:

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen