iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Waarom doet Hyundai aan autoracen? Beluister de podcast!

Hyundai is een grootmacht in de autosport. Al twee jaar op rij – in 2019 en 2020 – won Hyundai de constructeurstitel in het spectaculaire World Rally Championship en ook in het toerwagenkampioenschap WTCR viert Hyundai grote triomfen. Wat zit er nog meer in het vat en waar moeten al die successen toe leiden? Je hoort het allemaal in aflevering zes van de tweewekelijkse podcastserie van Hyundai Are We There Yet?

Luca Engstler, coureur van Hyundai Motorsport in het WTCR, in actie.

Experimenteren met nieuwe technologie

Te gast zijn Luca Engstler, coureur van Hyundai Motorsport in het WTCR, en Till Wartenberg, Vice President N Brand Management & Motorsport bij Hyundai Motor Company. Zij leggen uit hoe Hyundai de autosport gebruikt om te experimenteren met nieuwe technologie die het vervolgens toepast in zijn productieauto’s.

De overdracht van kennis en ervaring van Hyundai Motorsport (de autosporttak van Hyundai) en van Hyundai N (het sportieve label van de autofabrikant) blijkt zeer vruchtbaar. En vanaf dit jaar gaat Hyundai op jacht naar nog meer succes in het nieuwe elektrische toerwagenkampioenschap PURE ETCR. Beluister hieronder de podcast.

Suzi Perry presenteert podcast

De podcastserie Are We There Yet? wordt gehost door de Britse tv-presentatrice Suzi Perry, bekend van haar commentaar voor de BBC tijdens MotoGP-races. Ook versloeg ze de Olympische Spelen en Wimbledon. In 2013 werd zij de allereerste vrouwelijke presentator van de Formule 1.

Suzi Perry ontvangt voor haar tweewekelijkse podcastserie prominenten uit de wereld van Hyundai, zoals ontwerpers en ingenieurs. Kortom, mensen voor en achter de schermen die zich bezighouden zijn met de toekomst van mobiliteit in het algemeen en het merk in het bijzonder.

De tweewekelijkse podcastserie Are We There Yet is te beluisteren via:

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen