iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Wat hebben de IONIQ 5 en Healthy Seas gemeen? Beluister onze podcast!

Ogenschijnlijk hebben de IONIQ 5 – de gloednieuwe elektrische auto van Hyundai – en Healthy Seas – de Nederlandse organisatie die zich inzet tegen spooknetten in zee – weinig gemeen. Beide hebben echter meer raakvlakken dan je denkt. Wat precies? Dat hoor je in aflevering acht van de tweewekelijkse podcastserie van Hyundai Are We There Yet?

Healthy Seas zet zich in voor het opruimen en recyclen van achtergelaten spooknetten in zee en Hyundai steunt deze Nederlandse organisatie.

Een schonere, duurzamere toekomst

Te gast zijn Veronika Mikos, directeur van Healthy Seas, en Florian Büngener, hoofd PR & Communicatie bij Hyundai Motor Europe (HME). Zij praten over de samenwerking tussen HME en Healthy Seas en hoe dat moet leiden tot een schonere, duurzamere toekomst.

Elk jaar belandt ruim 580.000 ton aan visnetten in de oceaan. Dat is een tiende van al het zwerfvuil op en in zee. Healthy Seas zet zich in voor het opruimen en recyclen van die achtergelaten spooknetten en Hyundai steunt deze Nederlandse organisatie.

Over recyclen gesproken: wist je dat heel veel aanraakpunten in het interieur van de IONIQ 5 zijn gemaakt van duurzaam geproduceerde materialen zoals gerecyclede PET-flessen? Je hoort het allemaal in de podcast hieronder.

Suzi Perry presenteert podcast

De podcastserie Are We There Yet? wordt gehost door de Britse tv-presentatrice Suzi Perry, bekend van haar commentaar voor de BBC tijdens MotoGP-races. Ook versloeg ze de Olympische Spelen en Wimbledon. In 2013 werd zij de allereerste vrouwelijke presentator van de Formule 1.

Suzi Perry ontvangt voor haar tweewekelijkse podcastserie prominenten uit de wereld van Hyundai, zoals ontwerpers en ingenieurs. Kortom, mensen voor en achter de schermen die zich bezighouden zijn met de toekomst van mobiliteit in het algemeen en het merk in het bijzonder.

De tweewekelijkse podcastserie Are We There Yet is te beluisteren via:

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen