iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Wat maakt ons E-GMP-platform zo revolutionair? Beluister onze podcast!

Hoe doorslaggevend is design wanneer iemand op zoek gaat naar een nieuwe auto? En waarom is het nieuwe E-GMP-platform waarop de nieuwe IONIQ 5 is gebouwd nu zo revolutionair? Het antwoord op die vragen krijg je in aflevering drie van de tweewekelijkse podcastserie van Hyundai Are We There Yet? Te gast is Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing en Product van Hyundai Motor Europe.

De derde aflevering van Hyundai’s spraakmakende podcast kreeg de veelzeggende titel A new era of electrification (Een nieuw tijdperk van elektrificatie) en behandelt thema’s die nauw verband houden met elektrisch rijden, nu en in de toekomst.

De nieuwe IONIQ 5 is gebouwd op het revolutionaire E-GMP-platform van Hyundai.

‘E-GMP zorgt voor ongekende mogelijkheden’

Andreas-Christoph Hofmann legt uit hoe het nieuwe Electric Global Modular Platform (E-GMP) van Hyundai voor ongekende mogelijkheden zorgt. Zo kan het interieur van de auto ingericht worden als ‘smart living room’, met onder meer zeer comfortabele, uitgebreid verstelbare stoelen.

‘E-GMP brengt ons in een nieuw tijdperk van elektrificatie’, aldus Andreas-Christoph Hofmann. ‘Wat mensen er nu nog van weerhoudt om elektrisch te gaan rijden, zijn hun vraagtekens over de actieradius van een emissievrije auto en een gebrek aan oplaadinfrastructuur.’

‘E-GMP is exclusief ontwikkeld voor de volgende generatie elektrische auto’s. Dankzij dit platform kunnen we het rijbereik aanzienlijk verbeteren. En het 800V-systeem maakt ultrasnel laden mogelijk. Let maar op, E-GMP gaat voor een revolutie zorgen in elektrisch rijden.’ Beluister hieronder de podcast.

Suzi Perry presenteert podcast

De podcastserie Are We There Yet? wordt gehost door de Britse tv-presentatrice Suzi Perry, bekend van haar commentaar voor de BBC tijdens MotoGP-races. Ook deed ze verslag van de Olympische Spelen en Wimbledon. In 2013 werd zij de allereerste vrouwelijke presentator van de Formule 1.

Suzi Perry ontvangt voor haar tweewekelijkse podcastserie prominenten uit de wereld van Hyundai, zoals ontwerpers en ingenieurs. Kortom, mensen voor en achter de schermen die zich bezighouden zijn met de toekomst van mobiliteit in het algemeen en het merk in het bijzonder.

De tweewekelijkse podcastserie Are We There Yet is te beluisteren via:

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen