iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Alles weten over elektrisch racen? Beluister onze podcast!

Aflevering twee van de tweewekelijkse podcastserie van Hyundai Are We There Yet? staat helemaal in het teken van elektrisch racen. Te gast zijn coureur Augusto Farfus en teambaas Andrea Adamo van Hyundai Motorsport, twee grootheden in de racerij. Hoe kijken zij aan tegen de elektrificatie van de autosport?

Hyundai is al zeer succesvol in het wereldkampioenschap rally WRC en het toerwagenkampioenschap WTCR en wil zich nu ook gaan toeleggen op elektrisch racen. Niet voor niets kreeg de tweede aflevering van de podcastserie de veelzeggende titel: How we make racing electric – Hoe we racen elektrisch maken.

Augusto Farfus (links) en Andrea Adamo vertellen over elektrisch racen in aflevering twee van de podcastserie van Hyundai Are We There Yet?

350 pk sterke Veloster N ETCR

Een van de eerste initiatieven is deelname aan het gloednieuwe toerwagenkampioenschap met elektrische auto’s, de PURE ETCR Series. Hyundai is een van de pioniers in deze spectaculaire tak van emissieloze autosport en heeft hiervoor een heel bijzondere elektrische raceauto ontwikkeld, de 350 pk sterke Veloster N ETCR.

Augusto Farfus en Andrea Adamo vertellen over de Veloster N ETCR en over hoe deze machtige raceauto kan bijdragen aan de ontwikkeling van auto’s die we binnenkort op straat zullen zien. ‘Bizar hoe stil een elektrische raceauto is’, is Augusto Farfus onder de indruk. ‘Je hoort alleen het geluid van de wind die langs de auto waait.’ Beluister hieronder de podcast.

Suzi Perry presenteert podcast

De podcastserie Are We There Yet? wordt gehost door de Britse tv-presentatrice Suzi Perry, bekend van haar commentaar voor de BBC tijdens MotoGP-races. Ook versloeg ze de Olympische Spelen en Wimbledon. In 2013 werd zij de allereerste vrouwelijke presentator van de Formule 1.

Suzi Perry ontvangt voor haar tweewekelijkse podcastserie prominenten uit de wereld van Hyundai, zoals ontwerpers en ingenieurs. Kortom, mensen voor en achter de schermen die zich bezighouden zijn met de toekomst van mobiliteit in het algemeen en het merk in het bijzonder.

De tweewekelijkse podcastserie Are We There Yet is te beluisteren via:

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen