iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

J.D. Power: op een Hyundai kun je vertrouwen

Op een Hyundai kun je vertrouwen. Dat blijkt maar weer eens uit de meest recente cijfers van J.D. Power. Volgens dit gerenommeerde Amerikaanse onderzoeksbureau scoren modellen van Hyundai – zowel elektrisch als met een verbrandingsmotor – stuk voor stuk hoog op het gebied van betrouwbaarheid. Dat blijkt uit een grootschalige rondvraag van J.D. Power onder autobezitters in de Verenigde Staten.

De jaarlijkse ‘Initial Quality Study’ van J.D. Power wijst uit dat Hyundai met een score van 162 PP100 (162 problemen per 100 auto’s) tot de betrouwbaarste automerken in de Verenigde Staten behoort. Veel premiummerken doen het minder goed. Ter vergelijking: Porsche noteert een score van 172 PP100 en Lexus 174 PP100.

Bedieningsgemak

In zijn onderzoek neemt het Amerikaanse instituut ook het bedieningsgemak van rijassistentiesystemen en het infotainmentsysteem mee, naast aspecten als rijeigenschappen, ergonomie van het dashboard, look and feel van het interieur, functioneren van de ventilatie en/of klimaatcontrole en de aandrijflijn.

Juist op het gebied van bedieningsgemak heeft Hyundai een naam hoog te houden. Zo worden de multimediasystemen in moderne Hyundai’s vaak bejubeld om hun gebruiksvriendelijke en intuïtieve bediening. Je hoeft je niet door allerlei ingewikkelde digitale schermen te worstelen om bijvoorbeeld van radiozender te veranderen of een adres in te tikken in de navigatie.

Het onderzoek van J.D. Power is toonaangevend in de wereld en van grote invloed op de Europese markt. De hoge notering van Hyundai in het kwaliteitsonderzoek bewijst dat onze aanhoudende aandacht topkwaliteit loont. Als sinds 2006 behoort Hyundai volgens J.D. Power tot de merken met het minste aantal gebreken.

5 jaar garantie

Elke Hyundai wordt gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Omdat de kwaliteit zo hoog is, kunnen we ook de beste garantie bieden. Alle nieuwe Hyundai-modellen worden daarom geleverd met de unieke 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking:

  • 5 jaar garantie op product- en fabricagefouten, zonder kilometerbeperking
  • Gratis hulp bij pech onderweg, in binnen en buitenland
  • Kosteloze inspectie van de auto in het voor- en najaar

Onze unieke 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking dekt alle defecten die het gevolg zijn van een product- of fabricagefout. Hiervoor kun je terecht bij elke Hyundai Erkend Reparateur in Europa. Meer weten?


Ontdek onze unieke garantie

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen