iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Daarom behoren Hyundai’s tot de betrouwbaarste auto’s ter wereld!

Wist je dat Hyundai’s tot de betrouwbaarste auto’s ter wereld behoren? Dat blijkt bijvoorbeeld uit het befaamde kwaliteitsonderzoek van JD Power in de Verenigde Staten, maar – iets dichterbij huis – ook uit de Automankemententest van de Consumentenbond. Logisch ook eigenlijk, want de mensen die jouw Hyundai onderhouden, onze Hyundai-technici, behoren tot de beste van de wereld.

Om de twee jaar testen wij de kennis en vaardigheden (praktijk en theorie) van onze technici tijdens de Nederlandse Hyundai Skill Olympics. De winnaar neemt het tijdens de World Skill Olympics in Korea op tegen collega’s uit de hele wereld. Dit jaar mocht Jeroen Feenstra de Nederlandse eer hooghouden in Korea. Daarin slaagde hij met glans, want de technicus van Herwers Hyundai Zutphen won de gouden medaille op het belangrijke onderdeel motorsystemen.

74 technici uit 43 landen
Aan de tweejaarlijkse wedstrijd in Zuid-Korea namen 74 technici uit 43 landen deel. Tijdens de krachtmeting moesten de deelnemers diverse opdrachten uitvoeren. De onderdelen bestonden uit een aantal theoretische en praktische toetsen. Er werd gelet op de werkvolgorde, de zorg voor de auto en de mens en ook of de diagnose onderbouwd kon worden met voldoende kennis van het product.

Hoog opleidingsniveau
Met zijn eerste plaats op het onderdeel motorsystemen levert Jeroen Feenstra opnieuw het bewijs dat Nederlandse Hyundai-technici tot de wereldtop behoren. Dat is al vele jaren het geval. In Nederland is het opleidingsniveau hoog en worden technische kwaliteiten door middel van trainingen voortdurend vergroot.

Tot je dienst
Om je altijd en overal te laten genieten van zorgeloos rijplezier, biedt jouw Hyundai-dealer/Erkend Reparateur een zeer breed servicepakket.Ontdek onze services

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen