iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Spannende eerste glimp van de vernieuwde Hyundai i30

Onder de indruk van deze foto? Dan wil je ongetwijfeld nog veel meer zien van deze vernieuwde Hyundai i30. Binnenkort kun je hem in vol ornaat te bewonderen!

Op deze teaserfoto’s tonen we je een eerste glimp van de hatchback. Om precies te zijn: het gaat hier om de vernieuwde Hyundai i30 in N Line-uitvoering. Beide foto’s geven een goede impressie van hoe de voorzijde van de middenklasser eruit komt te zien.

De vernieuwde Hyundai i30 krijgt opvallende V-vormige dagrijverlichting

Krachtiger uitstraling en breder voorkomen

De hertekende voorbumper in combinatie met de nieuwe grille en LED-koplampen zorgen voor een krachtiger uitstraling en breder voorkomen van de vernieuwde Hyundai i30. Voor een onweerstaanbare eerste indruk krijgt hij opvallende V-vormige dagrijverlichting.

Digitaal instrumentenpaneel

Maar de vernieuwde Hyundai i30 krijgt nog meer designupgrades. Denk aan een nieuwe achterbumper, achterlichtunits en lichtmetalen 16-inch, 17-inch en 18-inch velgen. Ook het interieur van de vernieuwde Hyundai i30 is gemoderniseerd, met onder meer een nieuw digitaal instrumentenpaneel en een 10,25-inch scherm.

N Line-uitvoering i30 Wagon

Behalve de vernieuwde i30 presenteert binnenkort ook een N Line-uitvoering van de populaire i30 Wagon. Dat betekent dat het sportieve uitrustingsniveau op alle carrosserietypes van de Hyundai i30 beschikbaar komt.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de vernieuwde Hyundai i30? Meld je dan nu aan voor de gratis digitale Hyundai i30-nieuwsbrief.


Nieuwsbrief aanvragen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen