iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Korte levertijd Hyundai KONA Electric

Wil jij zo snel mogelijk 100 % elektrisch rijden? Hyundai maakt het mogelijk met de KONA Electric. Hyundai schroeft de productiecapaciteit in zijn fabriek in Ulsan (Zuid-Korea) flink op en vanaf maart 2020 rolt de emissievrije SUV ook van de band in de Hyundai-fabriek in Nosovice (Tsjechië). Hyundai verwacht dit jaar 10.000 exemplaren van de KONA Electric in Nederland op de weg te zetten. Nú bestellen betekent vóór de zomer rijden.

Ontdek de KONA Electric

 

Hyundai KONA Electric bijtelling

De Hyundai KONA Electric – met slechts 8 % bijtelling voor zakelijk rijders – heeft een riante actieradius en behoort tot de scherpst geprijsde zero emissie-auto’s van Nederland. Dat zorgde direct na zijn verkoopstart voor een ongekende populariteit van de KONA Electric. Met 5.641 registraties was het in 2019 zelfs de populairste elektrische SUV van Nederland. Om aan de groeiende vraag te kunnen blijven voldoen vergroot Hyundai de beschikbaarheid van de KONA Electric voor klanten in Europa.

Voor de Hyundai KONA Electric geldt een korte levertijd.

KONA Electric laden

Wie nu de KONA Electric modeljaar 2020 bestelt, rijdt nog vóór de zomer van dit jaar in deze volledig elektrische SUV. De KONA Electric biedt keuze uit twee verschillende batterijpakketten – 64 kWh (met een actieradius van ruim 400 km) en 39 kWh (actieradius van bijna 300 km) – en is leverbaar met een 3-fase omvormer.

Elektrische Hyundai app Bluelink

De KONA Electric is uitgerust met Hyundai’s Bluelink. Daarmee bedien je via een app op je smartphone diverse functies van de auto, zoals de climate control. Ook kun je er op afstand de status van de batterij mee checken en de toestand van essentiële onderdelen als banden, remmen, airbags en andere veiligheidsvoorzieningen raadplegen.

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen