iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Hyundai IONIQ Electric: direct elektrisch rijden met slechts 4% bijtelling

Elektrisch rijden wint snel aan populariteit. En bij Hyundai ben je aan het juiste adres! Niks lange levertijden, onze Hyundai IONIQ Electric is gewoon direct uit voorraad leverbaar. Met zijn vanafprijs van € 33.995,- is de Hyundai IONIQ Electric de scherpst geprijsde volledig elektrische auto in zijn klasse. En zakelijk rijders profiteren ook nog eens van een gunstige 4% bijtelling. Wanneer kom jij kennismaken met de Hyundai IONIQ Electric?

Maak een gratis proefrit


Hyundai maakt elektrisch rijden betaalbaar. Maar er zijn meer voordelen. Zo bedraagt de actieradius van de Hyundai IONIQ Electric maar liefst 280 kilometer (volgens NEDC-cyclus). In de praktijk betekent dat een gunstige range van 200 kilometer. Die actieradius is ruim voldoende voor de dagelijkse ritten van huis naar werk en vice versa, maar ook voor een weekendje weg.

In 23 minuten voor 80% opladen

De batterij van de Hyundai Electric kun je namelijk op diverse manieren opladen: thuis aan het stopcontact, maar ook onderweg. En omdat je maar 23 minuten nodig hebt om (met een snellader) de batterij weer voor 80 procent op te laden, ben je zo weer op pad. Bovendien heeft Hyundai een systeem ontwikkeld waarmee energie kan worden teruggewonnen die normaal verloren gaat tijdens het remmen. Zo krijgt de actieradius nog een flinke boost.

One pedal driving

De batterij wordt opgeladen wanneer je het rempedaal gebruikt, maar ook wanneer je je voet van het gaspedaal haalt. Aan het stuur van de IONIQ Electric zitten namelijk schakelflippers waarmee je de mate van remregeneratie in kunt stellen. Hierdoor hoef je het rempedaal nauwelijks meer te gebruiken en kun je – zeker in de stad – aan ‘one pedal driving’ (rijden met één pedaal) doen.

 

 
  De belangrijkste voordelen op een rij:
  • Batterij in 23 minuten tot 80 procent op te laden (met snellader)
  • Actieradius van 280 kilometer (volgens NEDC-cyclus)
  • Inclusief IONIQ Laadpakket
  • Slechts 4% bijtelling
  • Wegenbelastingvrij
  • Direct leverbaar
  • Scherp geprijsd: vanaf € 33.995,-
 

 

Indrukwekkende acceleratie

Het rijcomfort van de Hyundai IONIQ Electric is ongekend. Omdat motorgeluiden ontbreken, is de Hyundai IONIQ Electric enorm stil. En dankzij de krachtige elektromotor beschikt hij over een indrukwekkende acceleratie. Daarnaast onderscheidt hij zich door zijn lage verbruik, hoge kwaliteit, elegante design en talrijke veiligheidssnufjes.

Vijf jaar garantie

Daarbij biedt Hyundai vijf jaar garantie op de aandrijflijn, de besturing, de wielophanging en het remsysteem. Op de hoogvoltagebatterij van de IONIQ Electric geldt een garantie van acht jaar of 200.000 km, wat het eerst van toepassing is.


Hybride en plug-in hybride

De IONIQ-familie telt behalve de IONIQ Electric ook de IONIQ Hybrid en de IONIQ Plug-in. Beide auto’s combineren een zuinige brandstofmotor met de energie van een oplaadbare batterij. Voor langere ritten zijn deze elektrische hybrideauto’s een uitstekend alternatief.

Alles over de IONIQ Electric

Benieuwd naar de Hyundai IONIQ Electric? Ontdek hem op onze speciale IONIQ Electric-pagina. Hier vind je echt alles wat je wilt weten over deze zero emissie-auto.


Ontdek de IONIQ Electric

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen