iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Benieuwd naar echte reviews over de KONA Electric?

Elektrisch rijden … hoe is dat eigenlijk? Rijdt dat echt zo stil en comfortabel als wordt beweerd? Duurt het opladen lang? Hoe zit het met de actieradius? Om je een indruk te geven verzamelden wij enkele reviews van Hyundai-rijders die kozen voor een KONA Electric. Ervaringen uit de praktijk dus. Boeiend, leerzaam en soms ook kritisch.

De kinderen zijn helemaal weg van Google auto en de spraakbediening. Als ik een minpunt moet zoeken, dan wordt het denk ik de bediening van de telefoon en met name het zoeken in het adresboek. De eerste 1.500 km alleen maar goede ervaringen!

Ton Geerts

Prima auto, de volledig elektrische Kona. Al bijna 11000 km gereden binnen 3 maanden. Bij grotere afstanden van meer dan 300 km op een dag, toch inplannen waar oplaadstations zijn. Het zijn er minder dan ik dacht en ook niet langs elke snelweg.

Han Nauw

Prima keuze als je op zoek bent naar een degelijke, goed rijdende en betaalbare EV. […] Uitstekend bereik (winter 380 km met veel snelweg) en alle actieve veiligheidsvoorzieningen die je maar kunt bedenken. Adaptive cruise-control is soms is te extreem (remt te snel af als een auto invoegt), maar dat is gewenning.

Marc Lambriks

De zit achter het stuur is goed in te stellen en ik heb (ondanks mijn lengte van 1.92 m) ook voldoende ondersteuning van de onderkant van mijn bovenbenen, de zijdelingse steun is ook voldoende. […] Alleen mis ik gescheiden climate controle en geheugen voor de stoelinstelling.

Hans Burggraaff

Rijdt erg goed en zelfs bij temperaturen rond nul nog steeds een range van over de 350 km bij normaal gebruik – dus verwarming aan en toegestane snelheden op de snelweg – elke ochtend staat hij lekker voorverwarmd voor de deur te wachten op mijn volgende elektrische rit.

Roelof van der Struik

Pas 2 weken en 1000 km gereden in de Hyundai KONA EV (Premium). Mijn eerste indrukken zijn dat het ‘een feestje’ is om in deze auto te rijden, comfortabel, veel extra’s op het gebied van ‘veiligheid’ en een heerlijke wegligging.

Ad

Meer reviews over de KONA Electric

Nieuwsgierig geworden naar de Hyundai KONA Electric? Op de speciale Review-pagina lees je nog veel meer meningen over deze zero emissie-auto.

Lees reviews

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen