iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

IONIQ 5 krijgt nóg groter batterijpakket, van maar liefst 77,4 kWh

Iets wat goed is nóg beter maken: het is hét handelsmerk van Hyundai en daarom komen we met enkele bijzondere updates op de IONIQ 5. De opvallendste vernieuwing? Een groter batterijpakket, van maar liefst 77,4 kWh. Waarmee zijn rijbereik uiteraard nog rianter wordt dan ie al was.

Ook qua uitrusting ondergaat de IONIQ 5 wat veranderingen. Zo maakt de gangbare binnenspiegel plaats voor een camera-gekoppelde digitale binnenspiegel. Deze Digital Center Mirror (DCM) biedt nog beter zicht naar achteren. De DCM-camera bevindt zich onder de achterspoiler van de IONIQ 5.

Digitale buitenspiegels verminderen luchtweerstand

Het zicht naar achteren, ook bij slecht weer, wordt nog verder verbeterd dankzij digitale buitenspiegels. Deze Digital Side Mirrors (DSM), met kleurendisplays aan de binnenzijde van beide voorportieren, verminderen bovendien de luchtweerstand van de IONIQ 5 en zijn een primeur voor Hyundai in Europa.

Preconditioning van de batterij zorgt voor nog betere laadprestaties bij de IONIQ 5 van Hyundai.

Preconditioning van de batterij

Voor nog betere laadprestaties krijgt de IONIQ 5 preconditioning van de batterij. Dat zorgt ervoor dat de batterijtemperatuur tijdens het rijden automatisch wordt aangepast om, eenmaal bij een laadpunt aangekomen, optimale laadomstandigheden te kunnen garanderen – ook onder koude weersomstandigheden. Preconditioning wordt automatisch geactiveerd wanneer via Connected Routing een laadpunt wordt ingevoerd in het navigatiesysteem van de auto.

De functie Smart Frequency Dampers (SFD) verbetert de respons van de voor- en achterasophanging en verhoogt het rijcomfort.

De IONIQ 5 waarop deze extra technische specificaties beschikbaar zijn, komt in de tweede helft van 2022 naar Europa.

Ontdek de IONIQ 5

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen