iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Podcast: acteur Lenn Kudrjawizki over duurzaamheid in de showbizz

Lenn Kudrjawizki is behalve een bekend Duits acteur ook warm pleitbezorger van een duurzame samenleving. Onlangs reisde hij in een Hyundai KONA Electric naar Kroatiƫ waar hij mensen bezocht die getroffen waren door een aardbeving. Over deze missie en andere humanitaire projecten vertelt hij in een nieuwe aflevering van de podcastserie van Hyundai Are We There Yet?

Te zien in ruim 50 televisie- en filmproducties

In Duitsland behoeft Lenn Kudrjawizki geen nadere introductie. De acteur en muzikant speelde in meer dan 50 televisie- en filmproducties, waaronder de met een Oscar bekroonde film The Counterfeiters, de ARD-televisieserie Split Homicide en de Netflix-serie Vikings.

Maar Lenn Kudrjawizki is meer dan alleen een beroemd acteur. Hij is zich er ook zeer van bewust dat de film- en televisie-industrie berucht is om zijn grote ecologische voetafdruk. Als ambassadeur van de Green Actors Lounge pleit hij dan ook voor een duurzame manier van films produceren.

Lenn Kudrjawizki hielp Healthy Seas met het opruimen van in zee achtergelaten visnetten.

Geld inzamelen voor goede doelen

Sinds 2019 zamelt Lenn Kudrjawizki met zijn initiatief Antritt mit Herz geld in voor verscheidene goede doelen, waaronder UNICEF. Ook hielp hij de Nederlandse organisatie Healthy Seas met het opruimen van in zee achtergelaten visnetten.

Are We There Yet? wordt gehost door Suzi Perry. De Britse tv-presentatrice ontvangt voor haar tweewekelijkse podcastserie prominenten uit de wereld van Hyundai: mensen voor en achter de schermen die zich bezighouden met de toekomst van mobiliteit.

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen