iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Hyundai Official Partner van FIFA World Cup 2018

Hyundai is er gelukkig wél bij op het WK voetbal in Rusland. Niet alleen als fan en supporter van het toernooi, maar ook als Official Partner van de FIFA World Cup 2018. Net als op het WK voetbal 2014 in Brazilië mag Hyundai alle auto’s leveren die nodig zijn voor dit mega-evenement in Rusland. En dat zijn er nogal wat, namelijk 530!

Al deze voertuigen, waaronder de Hyundai Santa Fe en Hyundai Tucson, worden voor uiteenlopende doeleinden ingezet. Onder andere voor het vervoer van de scheidsrechters, vertegenwoordigers van de media, vips, bestuurders, voetbalvedetten, artiesten en andere prominenten uit de gehele wereld.

Official Partner sinds 1999

Hyundai is al sinds 1999 als Official Partner verbonden aan de Wereldvoetbalbond FIFA en de Europese voetbalbond UEFA. Destijds kwamen beide partijen overeen dat Hyundai onder meer het WK voetbal in Zuid-Korea en Japan in 2002 en het WK voetbal in 2006 in Duitsland zou sponsoren.

Overeenkomst met de FIFA

Het succes smaakte naar meer en daarom was Hyundai weer als partner aanwezig bij de FIFA World Cups 2010 en 2014 in respectievelijk Zuid-Afrika en Brazilië en nu dan weer in Rusland. De overeenkomst met de FIFA loopt nog door tot en met 2022.

Hyundai Inruil WK

Hoewel Nederland ontbreekt tijdens de FIFA World Cup 2018, kunnen wij je misschien toch blij maken. Op het Hyundai Inruil WK scoor je tot maar liefst € 3.500 extra inruilvoordeel! Ruil snel je Duitse, Franse, Engelse, Zweedse, Japanse – of ieder ander merk – auto in voor een nieuwe Hyundai en profiteer.


Doe mee met het Inruil WK

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen