iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Nog een fantastische sponsordeal, nu met Atlético Madrid!

Hyundai en voetbal: ze waren al onafscheidelijk en die band wordt alleen nog maar sterker nu Hyundai na de Engelse Premier League-club Chelsea ook Atlético Madrid gaat sponsoren. De overeenkomst met de Spaanse grootmacht heeft een looptijd van drie jaar, tot en met 2021. Atlético Madrid won dit jaar voor de derde keer in de geschiedenis de Europa League.

Foto: Leopoldo Satrústegui, Managing Director van Hyundai Motor Spanje (links) en Enrique Cerezo, voorzitter van Atlético Madrid.

Naam op shirt Atlético Madrid

Het is voor het eerst dat Hyundai een club uit de Primera División, de hoogste Spaanse voetbalcompetitie, sponsort. Hyundai verschijnt met zijn naam op het shirt van Atlético Madrid en reclameborden in het stadion en zal de veelvoudig landskampioen ook van auto’s voorzien.

Official Partner van de FIFA

Hyundai en voetbal zijn al een tijdje nauw met elkaar verbonden. Sinds 1999 is Hyundai als Official Partner verbonden aan de Wereldvoetbalbond FIFA. Tijdens de FIFA World Cup 2018 levert Hyundai alle auto’s – 530 in totaal – die nodig zijn voor dit sportevenement in Rusland.

Hyundai Inruil WK

Hoewel Nederland ontbreekt tijdens de FIFA World Cup 2018, kunnen wij je misschien toch blij maken. Op het Hyundai Inruil WK scoor je tot maar liefst € 3.500 extra inruilvoordeel! Ruil snel je Duitse, Franse, Engelse, Zweedse, Japanse – of ieder ander merk – auto in voor een nieuwe Hyundai en profiteer.


Doe mee met het Inruil WK

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen