iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Hyundai nu ook sponsor van Chelsea

Hyundai verbindt zich met ingang van het seizoen 2018/2019 als sponsor aan de Engelse topclub Chelsea. De overeenkomst loopt tot en met 2022. Het is voor het eerst dat Hyundai een club uit de Premier League, de hoogste afdeling van de Engelse voetbalcompetitie, sponsort. In deze speciale video kondigen de Chelsea-sterren Olivier Giroud, David Luiz en Tiémoué Bakayoko de samenwerking aan.

Naam Hyundai op shirt Chelsea

De merknaam Hyundai zal vanaf komend seizoen op de officiële tenues van Chelsea prijken. Ook verschijnt de naam tijdens thuiswedstrijden op de boarding langs het veld van Chelsea. Het shirt met daarop de nieuwe sponsor zal voor het eerst te zien zijn op 23 juli wanneer Chelsea in Australië in actie komt in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Perth Glory.

Liefde voor de voetbalsport

Met de sponsoring van Chelsea onderstreept Hyundai zijn grote liefde voor de voetbalsport. Al sinds 1999 is Hyundai als Official Partner verbonden aan de Wereldvoetbalbond FIFA. Tijdens de FIFA World Cup 2018 levert Hyundai alle auto’s – 530 in totaal – die nodig zijn voor dit sportevenement in Rusland.

Hyundai Inruil WK

Hoewel Nederland ontbreekt tijdens de FIFA World Cup 2018, kunnen wij je misschien toch blij maken. Op het Hyundai Inruil WK scoor je tot maar liefst € 3.500 extra inruilvoordeel! Ruil snel je Duitse, Franse, Engelse, Zweedse, Japanse – of ieder ander merk – auto in voor een nieuwe Hyundai en profiteer.

Doe mee met het Inruil WK

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen