iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Bekijk op 21 november gratis de WK-wedstrijd Nederland-Senegal in Ahoy

Waar kijk jij maandag 21 november de WK-wedstrijd van Oranje tegen Senegal? Thuis, samen met vrienden, in de kroeg? Of kom je net als 15.000 andere supporters naar het Oranje Spektakel in Ahoy? Daar is de wedstrijd namelijk live te zien op een megagroot scherm – van maar liefst 69m2! – en jij kunt er bij zijn. Gratis! Bovendien is er nog veel meer te beleven in Ahoy, zoals optredens van nationale en internationale artiesten. Wees er wel snel bij, want vol is vol.

Reserveer nu je gratis tickets

Voetbal en entertainment

Het WK voetbal komt eraan en natuurlijk is Oranje erbij. Als trouw supporter van het Nederlands elftal wil Hyundai dat groots vieren met een daverend Oranje Spektakel in Ahoy. We moedigen het Nederlands elftal aan tegen Senegal, maar voordat om 17.00 uur de wedstrijd begint staat het Rotterdamse sportpaleis ook bol van de entertainment.

Deuren open om 15.00 uur

Om 15.00 uur gaan de deuren open en kun je genieten van optredens van o.a. Kris Kross Amsterdam, de Zuid-Koreaanse K-popgroep Everglow en het taekwondo-demonstratieteam K-Tigers. Na de wedstrijd gaat het feest nog even door met de wereldberoemde DJ Nicky Romero.

Ook aanwezig: de IONIQ 6

Een speciaal plekje in Ahoy zal gereserveerd zijn voor de IONIQ 6. Hyundai is apetrots op deze gloednieuwe elektrische sedan en wil dat natuurlijk graag met je delen. Nu al weten hoe hij er uitziet en wat hij allemaal in huis heeft? Check onze speciale IONIQ 6-website.


Ontdek de IONIQ 6

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen