iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Hyundai helpt G-voetballers hun dromen waar te maken

Al sinds 1999 is Hyundai een van de hoofdsponsors van grote voetbaltoernooien als het EK en WK. Maar wist je dat Hyundai wereldwijd ook andere voetbalevenementen ondersteunt? Zoals het G-voetbaltoernooi bij Neptunus-Schiebroek in Rotterdam. Ruim honderdzestig G-voetballers namen deel aan dit sportieve evenement dat voor de vierde keer in samenwerking met RVV Neptunes-Schiebroek werd georganiseerd. Bekijk de sfeerreportage.

Waarom Hyundai dit fantastische G-voetbaltoernooi ondersteunt? Omdat het helemaal past in onze filosofie om jonge sporters met een handicap aan te moedigen hun dromen waar te maken. Hyundai is van mening dat sport verbroedert en bijdraagt aan het welzijn van mensen. Iedereen, ook mensen met een handicap, moeten de mogelijkheid krijgen om te sporten.

Johan Derksen
Ook de vierde editie van het Hyundai G-voetbaltoernooi bij Neptunus-Schiebroek in Rotterdam was een groot succes. Voetbalcoryfee Johan Derksen reikte de prijzen uit, damesblaaskapel Eigenwijs uit Delft zorgde voor de vrolijke noot en de ruim honderdzestig voetballers genoten met volle teugen. Op naar het eerste lustrum van het Hyundai G-voetbaltoernooi!

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen