iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Hyundai loves voetbal, van Chelsea tot G-voetbal!

Hyundai is voetbalfan in hart en nieren. We zijn Official Partner van de FIFA, organisator van het WK voetbal in Rusland, en we sponsoren Chelsea, Atlético Madrid, AS Roma, Hertha BSC en Olympique Lyon. Maar Hyundai steunt ook het G-voetbaltoernooi dat elk jaar bij Neptunus-Schiebroek in Rotterdam wordt gehouden. En dat is een fantastische happening, kijk maar naar de foto’s onderaan dit artikel.

Ruim honderdzestig G-voetballers namen deel aan dit sportieve evenement bij Neptunes-Schiebroek. Waarom Hyundai dit fantastische G-voetbaltoernooi ondersteunt? Omdat Hyundai van mening is dat sport verbroedert en bijdraagt aan het welzijn van mensen. Iedereen, ook mensen met een handicap, moeten de mogelijkheid krijgen om te sporten.

Hyundai Inruil WK

Met de steun aan het G-voetbaltoernooi, maar ook met de sponsoring van Chelsea, Atlético Madrid en de FIFA World Cup onderstreept Hyundai zijn grote liefde voor de voetbalsport. En omdat Nederland ontbreekt in Rusland organiseren we ook ons eigen WK, namelijk het Hyundai Inruil WK. Tot 31 juli scoor je tot maar liefst € 3.500 extra inruilvoordeel als je jouw huidige auto inruilt voor een nieuwe Hyundai.

Doe mee met het Inruil WK

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen