iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

NIEUW: alle prijzen van de waterstofauto Hyundai NEXO

De prijzen van de Hyundai NEXO zijn bekend. De waterstofauto van Hyundai is er vanaf € 69.995,-. Daarmee is de milieuvriendelijke SUV van Hyundai de scherpst geprijsde waterstofauto van Nederland. Met zijn actieradius van 665 km (volgens de nieuwe WLTP-richtlijnen) heeft de NEXO bovendien een ongeëvenaard rijbereik.

De Hyundai NEXO is er in twee varianten: behalve de opvallend rijk uitgeruste standaardversie kun je ook kiezen voor de NEXO met optiepakket ‘Plus Pack’ (meerprijs: € 4.000,-) dat een aantal interessante features toevoegt.

Bekijk standaarduitrusting en optiepakket

Aantrekkelijke voordelen

Zakelijk rijders van de Hyundai NEXO betalen slechts 4 procent bijtelling over het gehele catalogusbedrag. Vanaf 2019 is er, voor de categorie van 4 procent bijtelling, een maximum van € 50.000,- fiscale waarde. Voor bedragen daarboven geldt het bijtellingspercentage van 22 procent. Uitzondering hierop zijn auto’s die op waterstof rijden. Dit is een belangrijk voordeel van de Hyundai NEXO ten opzichte van batterij-elektrische auto's boven de € 50.000,- euro fiscale waarde.

Sinds september in Nederland

De Hyundai NEXO is sinds september leverbaar in Nederland. Op dit moment staat de teller voor wat betreft het aantal pre-orders voor de NEXO al op 80 exemplaren. Dat mooie aantal is mede te danken aan de verwachte uitbreiding van het aantal waterstoftankstations in Nederland.

Steeds meer waterstoftankstations

In Nederland zijn momenteel vier waterstoftankstations operationeel: in Rhoon, Arnhem, Delfzijl en Helmond. Dit jaar wordt ook in Den Haag een waterstoftankstation geopend en er liggen al plannen klaar voor de bouw van tankstations in Pesse, Breda, Amsterdam, Schiphol, Rotterdam Airport en Utrecht. In 2020 moeten in ons land ten minste twintig waterstoftankstations operationeel zijn.

Bestel jouw Hyundai NEXO

Vul je gegevens in, dan neemt de dealer zo snel mogelijk contact op.


Vul je gegevens in

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen