iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Duits testteam ondersteboven van niet-Duitse Hyundai i20

Wanneer een gerenommeerd Duits automagazine één Hyundai gaat vergelijken met twee Duitse en twee Franse auto’s, dan moet je als niet-Europeaan van heel goede huize komen om die strijd te winnen. En dat lukt de Hyundai i20! In een uitgebreide test van Auto Zeitung verslaat hij behalve gevestigde namen als de Volkswagen Polo en de Opel Corsa ook de Citroën C3 en de Renault Clio.

Volgens de testredacteuren is de koppositie van de Hyundai i20 in het B-segment meer dan verdiend. Het is opmerkelijk hoe nauwgezet Hyundai tegenwoordig auto’s ontwikkelt, schrijft Auto Zeitung. De Hyundai i20 scoort bijzonder goed op het gebied van rijcomfort en rijdynamiek.

Heuse sprinter
Doorslaggevend voor het Duitse testteam is de 1,0-liter driecilinder turbomotor met 74 kW (100 pk). Auto Zeitung is zeer onder de indruk: De driecilinder turbo klinkt indrukwekkend. Hij is krachtig en maakt van de Hyundai i20 een heuse sprinter met een topsnelheid van 188 km/u.

Onverslaanbaar
Speciale aandacht is er voor de unieke 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking van Hyundai. Dit maakt de Hyundai i20 bijna onverslaanbaar, zegt Auto Zeitung, en al helemaal in combinatie met de levenslange mobiliteitsgarantie van Hyundai.


Ontdek onze unieke garantie

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen