iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

AutoBild: Hyundai i10 verslaat Twingo en Up!

Voor vergelijkingstests beperken wij ons normaal gesproken tot de Nederlandse media, maar voor een gerenommeerde Duits automagazine als AutoBild maken we graag een uitzondering. En al helemaal als onze vernieuwde Hyundai i10 als winnaar uit de bus rolt in een rechtstreeks duel met geduchte concurrenten als de Volkswagen Up en de Renault Twingo. Een Hyundai die een Duitser verslaat op eigen bodem: verrassend?

Nou, niet als als je de rapportcijfers van de vernieuwde Hyundai i10 erbij pakt. In vier belangrijke categorieën bleef onze stadsauto zijn rivalen met overmacht de baas: connectiviteit, rijdynamiek, comfort en rijkosten.
 

 
Verbeterd multimediasysteem
De testredacteur van AutoBild verwoordde het als volgt: ‘De vernieuwde Hyundai i10 dankt zijn overwinning vooral aan het aanzienlijk verbeterde multimediasysteem, de bekende Hyundai 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking en zijn vele features. Vooral het uitgebreide infotainmentsysteem is indrukwekkend.’
 
GRATIS abonnement op TomTom LIVE Services
Bij aanschaf van de vernieuwde Hyundai i10 krijg je een gratis zevenjarig abonnement op TomTom LIVE Services. Het systeem is dus altijd up-to-date, geeft real-time verkeers- en lokale weersinformatie en meldt snelheidscontroles. De nieuwe Hyundai i10 is de enige auto in zijn klasse waarin Apple CarPlay/Android Auto en TomTom LIVE Services in één enkel infotainmentsysteem zijn geïntegreerd.
 

 
Bijzonder luxe stadsauto
Ook staat AutoBild versteld van het comfort in de Hyundai i10. ‘Dit is een bijzonder luxe stadsauto! Hij is zelfs verkrijgbaar met een verwarmbaar stuurwiel. En hij heeft ook nog eens een waslijst aan veiligheidsvoorzieningen zoals 6 airbags, antiblokkeer remsysteem, ESP-stabiliteitsprogramma, BAS-remassistent en TMPS.’
 
Car configurator
Benieuwd welke snufjes er allemaal nog meer op de vernieuwde Hyundai i10 zitten? Daar kun je heel eenvoudig achter komen met onze superhandige car configurator. Hiermee ‘bouw’ je in een handomdraai jouw favoriete Hyundai i10, met alles erop en eraan wat jij wilt!
 
Stel samen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen