iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Eerste kennismaking Nederlandse pers met de IONIQ 6

We moeten nog even geduld hebben voordat de IONIQ 6 in de showroom staat. Gelukkig bracht onze nieuwste elektrische Hyundai een bliksembezoek aan Nederland zodat de Nederlandse autopers hem alvast kon ontmoeten. Hoe die kennismaking beviel? Dat zie je hieronder.

AutoRAI.nl

‘In ongeveer 18 minuten laad je de IONIQ 6 op van 10% tot 80% en dat is gewoon razendsnel’, constateert AutoRAI.nl. ‘De Porsche Taycan heeft dat bijvoorbeeld ook, maar die is aanzienlijk duurder. De concurrenten van de IONIQ 6 halen die laadsnelheid echt niet.’ Bekijk hieronder de volledige review van AutoRAI.nl.

Autovisie

‘De IONIQ 6 staat op hetzelfde platform als de IONIQ 5, maar is eigenlijk een totaal andere auto’, aldus Autovisie. ‘Kijk eens naar die druppelvorm. […] Zijn cw-waarde bedraagt 0,21. Door zijn gestroomlijnde design verbruik je minder elektriciteit en daardoor kom je verder op een volle accu.’ Benieuwd wat Autovisie verder vindt van de IONIQ 6?

InstaAutoVlog

‘De stoelen zijn 30 procent dunner dan normaal’, weet InstaAutoVlog. ‘Dat levert achterin op de tweede zitrij heel veel leefruimte op. […] Een limousine zou er jaloers op zijn. […] Het zitcomfort is ook prima. […] Met mijn 1.84 meter zit ik uitstekend en heb ik voldoende hoofdruimte. Bekijk hieronder de volledige review van InstaAutoVlog.

Dagelijksauto.nl

‘Op het stuurwiel ontbreekt het Hyundai-logo. In plaats daarvan zien we vier led-lampjes’, aldus Dagelijksauto.nl. ‘Kleuren de lampjes rood, dan zit je in de Sport-modus, en in het groen in de Eco-modus. Er zijn ook kleuren voor de spraakherkenning en de laadstatus.’ Benieuwd wat Dagelijksauto.nl verder vindt van de IONIQ 6?

Blijf op de hoogte

De IONIQ 6 is na de IONIQ 5 het tweede model van Hyundai’s nieuwe line-up-merk IONIQ, dat zich exclusief richt op volledig elektrische auto’s. Op de hoogte blijven van het nieuws rond de IONIQ 6? Houd dan deze blog goed in de gaten. Of meld je aan voor de speciale IONIQ 6-nieuwsbrief, dan mis je helemaal niets.

Inschrijven IONIQ 6-nieuwsbrief

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen