iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Applaus voor de nieuwe KONA

De nieuwe KONA is wereldwijd met applaus ontvangen. Waardering is er vooral voor zijn moderne looks, enorme binnenruimte en nieuwe slimme technologieën. Maar ook de uitgekiende combinatie van een modern touchscreen en vertrouwde fysieke bedieningsknoppen valt in goede aarde. ‘Een fors verschil met bijna alle concurrenten, waar knoppen in een hoog tempo uit het interieur verdwijnen’, concludeert AutoWeek na een eerste kennismaking met de nieuwe KONA. Het automagazine had, net als Autovisie en InstaAutoVlog, de eer om de compacte SUV als een van de eersten te ontdekken. Hun bevindingen zie je in de video’s hieronder.

AutoWeek over de KONA

Behalve over de vele handige fysieke knoppen is AutoWeek zeer te spreken over het zitcomfort op de achterbank van de KONA Electric. ‘Dat komt vooral omdat de elektrische versie niet zo’n hoge bodem heeft als we vaak zien bij EV’s, waardoor je in een onprettige hoek zit. Hier kunnen de knieën gewoon naar beneden.’ Bekijk de video hieronder voor de hele review van AutoWeek.

Autovisie over de KONA

Hyundai heeft flinke stappen gemaakt op het gebied van design. De KONA is daarvan een mooi bewijs, oordeelt Autovisie. ‘Met name de doorlopende ledstrips aan zowel de voor- als achterkant van de auto springen in het oog en geven de nieuwe KONA behalve een moderne ook een stoere uitstraling.’ In de video hieronder hoor en zie je wat Autovisie nog meer ontdekte aan de KONA.

InstaAutoVlog over de KONA

‘Het is de auto die zijn levensloop begon als één van de zovelen, maar evolueerde tot een ware aanvoerder voor als het gaat om elektrisch rijden’, zegt InstaAutoVlog over de nieuwe KONA. ‘Onlangs trok het merk het doek van een compleet nieuwe generatie en hoe nieuw en ronduit revolutionair deze nieuwe KONA is, bewijst mijn eerste korte kennismaking onlangs.’

Ontdek zelf de nieuwe KONA

De nieuwe KONA zet opnieuw de toon in zijn klasse. De compacte SUV komt in verschillende versies – Electric (volledig elektrisch), Hybrid (hybride-elektrisch), Mild-Hybrid (mild hybride) en als sportieve N Line – en allemaal zitten ze boordevol met de nieuwste technologieën en comfort- en gebruiksfeatures. Meer weten over de nieuwe KONA?Ontdek de nieuwe KONA

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen