iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Dit vinden journalisten van de Hyundai i10 2017

De vernieuwde Hyundai i10 is zeer positief ontvangen door de Nederlandse media. Zij kregen gelegenheid als eerste kennis te maken met onze compacte reus, die vanaf nu in de showroom staat voor 11.695 euro. De recensies die de autojournalisten maakten naar aanleiding van hun rijtest hebben wij hieronder voor jou verzameld.

Autovisie
Peter Hilhorst nam namens Autovisie plaats achter het stuur van de gefacelifte Hyundai i10. In zijn vlog spreekt hij van een heel volwassen auto. ‘Dat was het en dat is het nog steeds.’ […] ‘Goede afwerking, heldere ergonomie, mooie vormgeving.’ Bekijk hieronder zijn vlog.
 Autokopen.nl
Volgens Autokopen.nl is de Hyundai i10 weer helemaal klaar voor de toekomst. ‘De stabiele wegligging, ruimte en goede afwerking zijn gebleven en de uitrusting van de belangrijkste uitvoering is beter dan voorheen.’ Klik op de afbeelding hieronder voor het volledige testverslag.
 


AutoRAI
In het testverslag van AutoRAI herinnert de redacteur de lezer nog even aan de titel Beste Stadsauto van Nederland die de Hyundai i10 enkele jaren geleden won. Gaat de vernieuwde Hyundai i10 op herhaling? Klik op de afbeelding hieronder voor de recensie.
 


Driving Dutchman
Driving Dutchman waant zich in een auto uit een groter segment. ‘De Hyundai i10 voelt hierdoor weer iets degelijker aan dan zijn voorganger. De overbrenging van de besturing is daarbij ook aangepast, waardoor de Hyundai i10 net weer iets scherper stuurt.’
 


Kom gratis proefrijden!
Zelf ervaren hoe de vernieuwde Hyundai i10 rijdt? Kom gewoon eens langs voor een gratis proefrit. Er is altijd wel een Hyundai-dealer bij u in de buurt!

Vraag gratis proefrit aan

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen