iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

De New Universe Mobile Office maakt vergaderen nog leuker

Vergaderen saai? Niet als het aan Hyundai ligt. Met de Universe Mobile Office tovert Hyundai een saaie kantoorruimte om in een super-de-luxe werkkamer. En je kunt er nog mee rijden ook, want we hebben het hier over een touringcar die is omgebouwd tot mobiele kantoorruimte en werkelijk van alle gemakken is voorzien.

De Universe Mobile Office van Hyundai.

Slimme mobiliteitsoplossingen

De Universe Mobile Office is opnieuw een voorbeeld van hoe Hyundai geleidelijk aan transformeert van een toonaangevende autofabrikant naar een leverancier van slimme mobiliteitsoplossingen. Hyundai kijkt breder dan het traditionele stedelijke woon-werkverkeer en maakt bijvoorbeeld ook robots en vliegende taxi’s.

De Universe Mobile Office van Hyundai.

Meer dan alleen een vervoermiddel

Hyundai beschouwt de Universe Mobile Office dan ook niet puur alleen als een vervoermiddel. Met zijn nieuwste creatie wil Hyundai een nieuwe invulling geven aan het begrip ‘werken’, zowel individueel als in groepen. De stoelen hebben iets weg van Business Class-zetels in vliegtuigen en er zijn vergadertafels met eromheen plek voor meerdere personen.

De Universe Mobile Office van Hyundai.

Als 10- en als 13-zitter

De Universe Mobile Office is afgeleid van de reguliere Universe die dienst doet als touringcar in Zuid-Korea en komt onder meer als 10- en als 13-zitter op de markt. Hyundai toonde zijn mobiele kantoor voor het eerst op de Seoul Mobility Show 2021. Benieuwd wat Hyundai in de toekomst nog meer in petto heeft? Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.Nieuwsbrief aanvragen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen