iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Consumentenbond: op een Hyundai kun je vertrouwen

Onafhankelijk onderzoek van de Consumentenbond heeft aangetoond dat Hyundai tot de beste merken ter wereld behoort. Onze modellen scoren stuk voor stuk hoog op het gebied van betrouwbaarheid. Dat blijkt niet alleen uit het beroemde internationale kwaliteitsonderzoek van J.D. Power, maar ook – dichter bij huis – uit het jaarlijkse onderzoek van de Consumentenbond naar autokosten en automankementen. Dankzij de goede services en solide bouwkwaliteit zijn de onderhoudskosten van onze modellen laag.

Op een Hyundai kun je dus vertrouwen. We besteden niet voor niets heel veel zorg en aandacht aan de bouw van onze modellen. Omdat de kwaliteit zo hoog is, kunnen we ook de beste garantie bieden. Alle nieuwe Hyundai-modellen worden daarom geleverd met de unieke 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking.


Ontdek onze unieke garantie

 

Jaarlijkse automankementen-enquête

Een van de allerbetrouwbaarste auto's van Nederland is de Hyundai i20. In de jaarlijkse automankementen-enquête van de Consumentenbond krijgt onze compacte middenklasser het mooie cijfer 9,4. ‘Aan een jonge Hyundai i20 (compacte auto) kun je je geen buil vallen, want daarmee gaat bijna nooit iets mis’, aldus de Consumentenbond. 

In de jaarlijkse automankementen-enquête van de Consumentenbond krijgt de Hyundai i20 het cijfer 9,4.

Scherpe korting op een nieuwe Hyundai i20

Van alle onderzochte modellen is de Hyundai i20 dus een van de auto’s met het minste aantal gebreken. Dat betekent niet alleen plezierig autorijden, het scheelt ook nog eens in de portemonnee. Nieuwsgierig geworden? Ontdek de Hyundai i20 op deze speciale pagina. Of kies direct voor de Hyundai i20 en profiteer van een heel scherpe korting.

Profiteer nu

 

Lage maandlasten, zowel nieuw als gebruikt

In het onderzoek van de Consumentenbond naar de kosten per auto komt Hyundai ook goed uit de bus. De maandlasten blijken, zowel nieuw als gebruikt, relatief laag. In de Consumentengids lezen we over de Hyundai i20: ‘Heb je wat meer ruimte nodig dan in een stadsauto en wil je niet te veel betalen? De Hyundai i20 drukt zowel nieuw als gebruikt minimaal op je budget.’

Op een Hyundai kun je vertrouwen. Omdat de kwaliteit zo hoog is, kunnen we ook de beste garantie bieden.

Kies voor de beste service en kwaliteit

Hoe betrouwbaar onze Hyundai's ook zijn, elke auto heeft regulier onderhoud nodig. Kies dan voor de beste service en kwaliteit. Bij de Hyundai-dealer staan mensen voor je klaar die jouw Hyundai door en door kennen. Of het nu gaat om groot of klein onderhoud, verzekeringen, schadeherstel of directe hulp bij een lekke band.

Ontdek onze services

 

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen