iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Dit vindt AutoWeek van duurtester Hyundai i20

Een auto kun je pas echt goed beoordelen als je er langere tijd in rijdt en daarom bedacht AutoWeek ooit het fenomeen duurtester. Een van de spraakmakendste was de Hyundai i10. Hij ging de geschiedenis in als een van de succesvolste duurtesters ooit. De afgelopen maanden was het de beurt aan de Hyundai i20 om uitgebreid door het automagazine aan de tand te worden gevoeld. Hoe bracht onze compacte middenklasser ervan af? Je hoort en ziet het in onderstaande video.

Slimme technologie in Hyundai i20

Behalve door zijn aantrekkelijke design valt de nieuwe Hyundai i20 op door veel nieuwe, slimme technologie. Zo is hij leverbaar met twee 10,25-inch beeldschermen voor het digitale instrumentencluster en de touchscreen van het infotainmentsysteem. Beide schermen zijn bovendien visueel gecombineerd in het dashboard.

De belangrijkste connectiviteitsvoorzieningen:
• 10,25-inch digitaal instrumentencluster
• 10,25-inch touchscreen (audio/video/navigatie)
• 8-inch touchscreen met Display Audio
• Android Auto en Apple CarPlay (draadloos i.c.m. Display Audio
• Draadloze smartphonelader

Maak kennis met de Hyundai i20

De nieuwe Hyundai i20 is er vanaf 17.635 euro. Dit is de Hyundai i20 in de al zeer rijk uitgeruste uitvoering i-Motion met onder meer: handbediende airconditioning, elektrisch verstelbare buitenspiegels, start-/stopsysteem, bluetooth , bandenspanningcontrolesysteem (TPMS) en cruise control met snelheidslimiet.


Ontdek de Hyundai i20

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen