iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

PRIMEUR: zo gaat de Hyundai KONA Electric eruitzien

Dat de Hyundai KONA deze zomer een volledig elektrisch broertje krijgt hadden we je al verteld, maar nu kunnen we je ook trakteren op de allereerste foto en video van deze bijzondere compacte SUV.

De officiële onthulling van de Hyundai KONA Electric vindt plaats op 27 februari, voorafgaand aan zijn wereldpremière op de Autosalon van Genève van 2018. Dan gaan we nog veel meer bekendmaken over deze bijzondere auto. De Hyundai KONA Electric is de eerste volledig elektrische SUV die in Europa wordt gelanceerd en zal vanaf de zomer van 2018 leverbaar zijn.

Actieradius van 482 km (WLTP)

De Hyundai KONA Electric is straks verkrijgbaar met keuze uit twee verschillende krachtige elektrische aandrijflijnen. De sterkste versie krijgt een actieradius van maar liefst 482 kilometer (volgens de nieuwe WLTP-richtlijnen)

Groenste automerk ter wereld in 2021

De Hyundai KONA Electric past, net zoals de Hyundai IONIQ Hybrid, IONIQ Plug-in Hybrid, IONIQ Electric en waterstofauto Hyundai NEXO, helemaal in het streven van Hyundai om uit te groeien tot het groenste automerk ter wereld. Dat moet rond 2021 het geval zijn. En bij deze duurzame Hyundai’s zal het niet blijven.

Elk model een groene aandrijflijn

De komende jaren lanceert Hyundai nog eens 14 verschillende groene modellen. Er komen nog meer – hybrides, plug-in hybrides, volledig elektrische auto’s en waterstofauto’s. Bovendien krijgt elk nieuw model een groene aandrijflijn: hybride, plug-in of volledig elektrisch.

Blijf op de hoogte van de Hyundai KONA Electric

Wil je zeker weten dat je niets mist van de nieuwe elektrische SUV Hyundai KONA Electric? Schrijf je in voor de gratis Hyundai KONA Electric Nieuwsbrief.

Inschrijven KONA Electric Nieuwsbrief

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen