iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

UPDATE: recensies over de Hyundai IONIQ Electric

Hoe ervaren de automedia hun eerste kennismaking met de Hyundai IONIQ Electric? Het mooiste compliment kregen we misschien wel van AutoWeek. Dit zegt verslaggever Stéphan Vermeulen over de IONIQ Electric.

‘De IONIQ is misschien wel hét voorbeeld dat ze bij Hyundai gewoon goed bezig zijn. De IONIQ Hybrid maakt het de pionier op het gebied van hybride rijden, de Toyota Prius, ontzettend lastig. De IONIQ Electric verslaat de Nissan Leaf, de pionier op het gebied van elektrisch rijden. Hij rijdt beter, heeft een hoogwaardiger interieur en kost ongeveer hetzelfde.' Bekijk hieronder de volledige rijimpressie van AutoWeek.
Autokiosk
Ook andere automedia testten de Hyundai IONIQ Electric. Autokiosk schrijft: ‘De Hyundai IONIQ Electric ziet er in de overtreffende trap heel wat smaakvoller uit dan een Nissan Leaf. En ik zou niet weten welke andere auto’s verder kunnen concurreren. Ook een voordelige Tesla gaat minstens 45 mille kosten.’ Lees het hele artikel.

Autokopen.nl
‘Hyundai wil met de IONIQ zoveel mogelijk ‘range anxiety’ – de angst om met een lege batterij te stranden – wegnemen’, schrijft Autokopen.nl. ‘Daarom kun je de elektrische IONIQ aanschaffen met laadpakket voor thuis en een laadpas met 500 euro tegoed, te gebruiken bij de snellaadstations van FastNed.’ Lees het hele artikel.

Driving Dutchman
‘Rijplezier en comfort zijn voor misschien wel de meeste mensen een belangrijke voorwaarde bij de aanschaf of lease van een auto’, schrijft Driving Dutchman. ‘En daarin slaagt de Hyundai IONIQ Electric. Ik voelde mij in de IONIQ Electric meteen thuis en dat zegt veel over deze auto.’ Lees het hele artikel.

Femme Frontaal
‘Als ik het gaspedaal loslaat remt hij al aanzienlijk af waarmee de accu’s meteen worden bijgeladen’, ondervindt Femme Frontaal. ‘En dat is leuk, want met een beetje oefenen hoef je het rempedaal niet eens meer aan te raken, gewoon het gas op het juiste moment loslaten om op tijd stil te staan. Regeneratief remmen heet dat.’ Lees het hele artikel.

Gratis proefrijden
Zelf ervaren hoe de Hyundai IONIQ Electric rijdt? Kom gewoon eens langs voor een gratis proefrit. Er is altijd wel een Hyundai-dealer bij u in de buurt!

Vraag gratis proefrit aan

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen