iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Winterinspectie – wij laten graag ons licht schijnen op jouw Hyundai

De winter staat alweer snel voor de deur. Tijd voor de jaarlijkse Hyundai Winterinspectie. Normaal maken we hier twee dagen lang een feestje van, maar dit jaar – in verband met Corona – moet het helaas anders, voor jouw en onze veiligheid.

Onze monteurs staan nu de hele maand november en december – op afspraak – voor je klaar en laten hun licht schijnen op 18 wintergevoelige punten. Bel voor een afspraak met jouw dealer of kijk op www.hyundai.nl/winterinspectie. Ook krijg je nog een leuk presentje, namelijk een superhandige Hyundai LED-lamp.


Zoek dichtstbijzijnde Hyundai-dealer

Profiteer van onze winteraanbiedingen

Na afloop van de Hyundai Winterinspectie ontvang je een inspectierapport. Dan weet je dus meteen of jouw Hyundai weer tiptop in orde is. Is toch vervanging of reparatie nodig? Geen probleem, want je kunt direct profiteren van een aantal speciale winteraanbiedingen. Deze zijn alleen geldig in november en december 2020, zolang de voorraad strekt.

  • Hyundai Winterset (ijskrabber, zeemspons, ruitenwisservloeistof (500 ml concentraat), ruitenontdooier (500 ml) € 9,99
  • Ruitenwisservloeistof (500 ml concentraat) € 2,49
  • Ruitenontdooier € 3,99
  • Originele Hyundai-accu 10 % korting
  • Aeroblade ruitenwissers 25 % korting
  • Sets winterbanden/velgen nu met een set gratis opberghoezen

Het goede doel van 2020: Stichting Opkikker

Zoals altijd is de Winterinspectie gratis, maar vragen wij je een bescheiden bedrag – minimaal € 2,50 – te doneren aan een goed doel. Dit jaar is dat Stichting Opkikker. Deze non-profitorganisatie zet zich in om gezinnen met een langdurig ziek kind een steuntje in de rug te geven. In 2019 mochten wij namens alle Hyundai-rijders een cheque van ruim € 38.000 aan Stichting ALS Nederland overhandigen.

De Hyundai-dealer heeft ook een leuke Opkikker-sleutelhanger die je kunt kopen en waarmee je Stichting Opkikker extra ondersteunt.

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen