iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Kom naar de Hyundai Winterinspectie

Het najaar is het perfecte moment om je Hyundai eens grondig te laten controleren. De winter staat voor de deur en dan wil je toch zeker weten dat alles in orde is. Bezoek daarom de jaarlijkse Hyundai Winterinspectie op vrijdag 10 november (van 09.00-17.00 uur) of zaterdag 11 november (09.00-13.00 uur). Dat is helemaal gratis en jouw Hyundai-dealer pakt flink uit om je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Een afspraak maken voor de Hyundai Winterinspectie is niet nodig.

Alles over de Winterinspectie

Tijdens de Hyundai Winterinspectie wordt jouw auto op 18 wintergevoelige punten gecontroleerd.

Speciale aanbiedingen

Het hele Hyundai-team staat tijdens de Hyundai Winterinspectie volledig voor je klaar en controleert jouw auto vakkundig op maar liefst 18 wintergevoelige punten. Na afloop ontvang je het winterconditierapport waarna je weet of jouw Hyundai klaar is voor de winter. Wanneer blijkt dat vervanging van onderdelen of reparatie nodig is, dan kun je direct profiteren van speciale aanbiedingen. Deze gelden uitsluitend op vrijdag 10 november en zaterdag 11 november 2023 en zolang de voorraad strekt. Ook berijders die een Hyundai als leaseauto hebben, zijn van harte welkom bij de Winterinspectie.

De inspectie is natuurlijk gratis, maar traditiegetrouw wordt een bijdrage gevraagd van minimaal € 2,50 voor een goed doel. De landelijke opbrengst van de Hyundai Winterinspectie gaat dit jaar naar Vogelbescherming Nederland. Deze natuurbeschermingsorganisatie bestaat sinds 1899 en is in Nederland de organisatie voor de bescherming van alle wilde vogels en hun leefgebieden. Dankzij gerichte beschermingsprogramma's, intensieve samenwerkingen, duidelijke voorlichting en effectieve campagnes zijn in het verleden veel successen geboekt. Zoals de terugkeer van de ooievaar, ijsvogel, lepelaar en de kerkuil in het Nederlandse landschap.

Bezoekers van de Hyundai Winterinspectie 2023 ontvangen een vogelvoederhuisje als cadeau.

Cadeau: een vogelvoederhuisje

Nadat je auto is gecontroleerd krijg je dan ook een toepasselijk cadeau. Dit jaar is dat een vogelvoederhuisje. Net als jouw Hyundai hebben ook vogels bescherming nodig. Bijvoorbeeld het mooie winterkoninkje op de foto bovenaan dit artikel. Als het kouder wordt kan het winterkoninkje, net als vele andere soorten vogels, wel wat hulp gebruiken bij het vinden van eten om in topconditie te blijven. Het vogelvoederhuisje helpt daarbij. Tuinvogels als het winterkoninkje verbruiken het hele jaar door veel energie. In de winter om zich op temperatuur te houden, in het voorjaar om eieren te leggen en de jongen groot te brengen. In de herfst bouwen ze reserves op voor de winter. Winterkoninkjes kunnen dus het hele jaar bijgevoerd worden.

Hyundai-rijders ontvangen een uitnodigingsmailing met een unieke wincode. Hiermee kunnen zij tijdens de Winterinspectie zelf bij hun Hyundai-dealer controleren of zij een prijs hebben gewonnen. Behalve op de hoofdprijs – een nieuwe Hyundai i10 Comfort ter waarde van € 19.695 – maken de Hyundai-rijders met hun unieke wincode kans op onder meer een e-bike, een Samsung TCL QLED-tv, een iRobot Roomba Combo-robotstofzuiger, een Samsung Galaxy Tab A8 of een Philips Airfryer. In totaal zijn er maar liefst ruim 20.000 prijzen te winnen.

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen