iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Hyundai Winterinspectie in het teken van duurzaamheid

Het najaar is het perfecte moment om je Hyundai eens grondig te laten controleren. De winter staat voor de deur en dan wil je toch zeker weten dat alles in orde is. Bezoek daarom de jaarlijkse Hyundai Winterinspectie op vrijdag 4 november (van 09.00-17.00 uur) en zaterdag 5 november (10.00-14.00 uur). Dat is helemaal gratis en jouw Hyundai-dealer pakt flink uit om je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Dit jaar staat de Winterinspectie in het teken van duurzaamheid.

Alles over de Winterinspectie

Goede doel: Healthy Seas

Hyundai past steeds meer recycling toe in auto’s en werkt daarom wereldwijd intensief samen met Healthy Seas. Deze in Katwijk gevestigde natuurbeschermingsorganisatie heeft dit jaar met Hyundai al een aantal grote reinigingsoperaties ondernomen en daarbij veel achtergelaten visnetten uit zeeën en oceanen opgedoken.

In de Hyundai IONIQ 5 liggen vloermatten die gemaakt zijn van door Healthy Seas opgedoken visnetten. Deze visnetten worden na reiniging verwerkt tot ECONYL-garen en stof.

Jouw cadeau: twee paar Healthy Seas-sokken

Na reiniging wordt dit materiaal verwerkt in onder andere de vloermatten van de elektrische IONIQ 5. Van deze visnetten kunnen na reiniging ook ECONYL-garen worden gemaakt, waarvan vervolgens sokken worden gefabriceerd. Daarom is deze keer de attentie voor klanten die hun Hyundai aanbieden voor de Winterinspectie twee paar fraaie en duurzame Hyundai-sokken van ECONYL.

€ 2,50 voor het goede doel

De inspectie is gratis, maar traditiegetrouw wordt een bijdrage gevraagd van € 2,50 voor een goed doel. De landelijke opbrengst van de Hyundai Winterinspectie gaat dit jaar naar Healthy Seas, met als doel om deze organisatie wereldwijd met haar team van vrijwillige duikers verder te helpen om maritieme ecosystemen te beschermen.

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen