iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

5 festivals die je niet wilt missen deze zomer

Summer is here en daar zijn we blij om. Waar we ook heel blij mee zijn, is het aantal festivals dat je met jouw Hyundai kunt bezoeken de komende maanden. Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij verzamelden de 5 meest bijzondere, fijnste of lekkerste festivals die je deze zomer kunt bezoeken.

8 & 9 juni: Holland International Blues Festival

Vergeet New Orleans, Mississippi of Alabama, want op 8 & 9 juni wordt Grollo omgetoverd tot The Blues Village. Waarom Grollo, horen we je denken? Daar is een museum ter nagedachtenis aan Harry 'Cuby' Muskee van de legendarische Nederlandse bluesband Cuby & the Blizzards. In het tweede weekend van juni worden de jaren zestig herbeleefd met optredens van bijvoorbeeld Joanna Connor, King Solomon Hicks en ook ex-Beatles drummer Ringo Starr treedt op met zijn All Starr Band.
http://www.hollandinternationalbluesfestival.com

15, 16 & 17 juni: Pinkpop

Al vanaf 1970 is Pinkpop, een driedaags popfestival dat vaak in het weekend van Pinksteren georganiseerd wordt, een begrip. Er veranderde de afgelopen 4 decennia veel, maar er is 1 constante factor: de line-up klinkt ons altijd als muziek in de oren. Dit jaar vind je er headliners als Pearl Jam en de Foo Fighters, en ook The Kooks en Noel Gallagher treden op. Pinkpop staat bekend om haar perfecte organisatie ondanks de extreme omvang. Vergeet je roze hoedje niet!
https://www.pinkpop.nl/2018/ 

29 & 30 juni: Concert at Sea

Je terugtrekken op het Zeeuwse strand, een rondje in het reuzenrad of meezingen met Sting, Shaggy en Alanis Morissette: het kan eind juni bij Concert at Sea. Het tweedaagse festival, dat onder andere wordt georganiseerd door BLØF, vindt plaats op de Brouwersdam in Zeeland en voelt aan als een minivakantie. Uiteraard treedt Zeeland's grootste trots zelf ook op.
https://www.concertatsea.nl/

Tot en met 2 september: Lepeltje Lepeltje

Foodfestivals zijn booming en Lepeltje Lepeltje is er één van. Denk aan een stadspark vol mobiele keukens en een breed muzikaal programma. Wat Lepeltje Lepeltje kenmerkt is dat je ook een rondje kunt struinen over een marktje én dat er een rijk gevuld programma speciaal voor kinderen is. De tour is al begonnen en doet onder andere nog Apeldoorn, Breda, Zwolle en Eindhoven aan. De toegang is gratis - altijd fijn!
http://lepeltje-lepeltje.com/

24 augustus t/m 2 september: Festival Oude Muziek

Eind augustus kan je door de hele Domstad terecht voor het Festival Oude Muziek, met ruim 200 concerten en andere activiteiten zoals workshops en masterclasses. De organisatie staat voor klinkend erfgoed en wil vooral een nieuwsgierig publiek in contact brengen met nieuwsgierige musici, die nieuwe speelmanieren en nieuwe interpretaties van oude muziek brengen. Een deel van de optredens is gratis, dus een ritje Utrecht is zeker de moeite waard. Bekijk hier het volledige festivalschema.
https://oudemuziek.nl/home/

Feestje onderweg met Apple CarPlay

Met Apple CarPlay begint het feestje zodra je de auto instapt. Veel van onze modellen ondersteunen dit systeem, waarbij je superhandig én veilig verbinding maakt met apps als Spotify. Zo luister je op weg naar het festival je favoriete muziek. Wist je trouwens dat veel festivals hun eigen Spotify-playlist hebben? Hier vind je bijvoorbeeld die van het Holland International Blues Festival.

Alles over Hyundai

Benieuwd wat Hyundai nog meer te bieden heeft? Op onze officiële website www.hyundai.nl vind je alles over het merk Hyundai.


Alles over Hyundai

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen