iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

VIDEO: Hot hatch Hyundai i30 N is nu echt bijna klaar!

Ben jij al klaar voor de Hyundai i30 N? Deze supersnelle hot hatch verschijnt later dit jaar en is bezig aan zijn laatste proefrondjes. En dat gaat er niet bepaald kalmpjes aan toe. Onderdeel van de voorbereiding was een pittige krachttoer op Engelse bodem. Serious business dus voor de Hyundai i30 N in de beslissende fase van het testprogramma, kijk maar!

Ruim 240 pk
De Hyundai i30 N is, na de vijfdeurs hatchback en de stationwagon, de derde variant van de nieuwe i30-familie. Deze snelle hatchback is de allereerste Hyundai die het N-sportlabel zal gaan dragen. Van de Hyundai i30 N komt behalve een versie met 250 pk ook een Performance-variant met 275 pk.

2,0 liter turbomotor
De Hyundai i30 N is niet een gewone hatchback waarin een turbomotor is gehangen. De Hyundai i30 N is gebaseerd op de gewone Hyundai i30, maar onderhuids zullen de twee enorm verschillen. Voor de aandrijving zorgt een geheel nieuw ontwikkelde 2,0 liter turbomotor. Bovendien heeft de sportversie een andere versnellingsbak, andere ophanging, ander remsysteem en andere dempers.

Maak kennis met de nieuwe Hyundai i30
De Hyundai i30 N is afgeleid van de nieuwe Hyundai i30. Kennismaken met deze stoere middenklasser? Dat kan! Kom hem bewonderen bij je Hyundai-dealer. Of ontdek hem op onze website hyundai.nl.

Ontdek de Hyundai i30

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen