iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Hond mee in de auto? Deze accessoires helpen je op weg!

Lekker weg met de hond. Naar het strand of het bos. Ravotten tot je er bij neervalt. En dan weer terug naar huis. Met een hond onder het zand. Zonde van je mooie BAYON, die hou je liever nog wat langer schoon. Gelukkig hebben we daar bij Hyundai iets op gevonden. Met onze op maat gemaakte bagagebak blijft het interieur hartstikke netjes. En om ervoor te zorgen dat jouw hond de hele reis keurig op z’n plek blijft, is er dit handige hondenrek. Oók speciaal gemaakt voor de BAYON, dus perfect passend. Wel zo veilig ook.

Na een middagje op het strand zit jouw hond waarschijnlijk onder het zand. Geen probleem met de accessoires van Hyundai.

Hond mee in de BAYON

Bij Hyundai denken we graag praktisch. En onder de Hyundai-rijders bevinden zich heel veel hondenbezitters. Die willen we natuurlijk graag van dienst zijn. Neem de Hyundai BAYON; ondanks zijn compacte afmetingen heeft deze CUV (Crossover Utility Verhicle) een riante bagageruimte van maar liefst 321 liter (en maar liefst 1.115 liter (VDA) met de achterbankleuning neergeklapt). Daarin past met gemak een flinke hond. Om die veilig te kunnen vervoeren zonder het interieur te vervuilen of te beschadigen, hebben we enkele handige accessoires ontwikkeld.

Na een middagje op het strand zit jouw hond waarschijnlijk onder het zand. Geen probleem, want deze duurzame, waterbestendige bak met opstaande randen en een stroef oppervlak houdt de bagageruimte van je BAYON schoon. Of kies voor onze omkeerbare kofferbakmat. Die is aan de ene kant voorzien van een zacht oppervlak van hoogwaardig velours en aan de andere kant van een stroef en vuilafstotend oppervlak, zodat hij geschikt is voor alle vervoersklussen.

De omkeerbare kofferbakmat maakt jouw Hyundai geschikt voor alle vervoersklussen.

Hondenrek, wel zo veilig

Tijdens het rijden wil je niet dat jouw hond plotseling vanuit de bagageruimte op de achterbank springt. Dat kan gevaarlijke situaties opleveren. Dit hondenrek is de ideale oplossing. Het past perfect tussen de achterrugleuning en het dak van je BAYON. Het rek is eenvoudig te monteren en gemaakt om de hond veilig in de bagageruimte te houden zonder dat het rek het zicht naar achteren voor de bestuurder belemmert.

En dan is er natuurlijk nog het in- en uitklauteren van de hond in de auto. Hoe bescherm je de lak van de Hyundai BAYON tegen krassen? Daar hebben we het volgende op bedacht: bumperbescherming. Deze folie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en voorkomt krassen op de bumper. Benieuwd wat er op het gebied van accessoires allemaal mogelijk is voor de Hyundai BAYON? Bekijk hier het assortiment.

Dit hondenrek past perfect tussen de achterrugleuning en het dak van jouw Hyundai.

Kies voor originele accessoires van Hyundai

Accessoires zijn er in alle soorten en maten en kun je overal krijgen. Wij adviseren je om voor originele accessoires van Hyundai te kiezen. Die zijn speciaal ontwikkeld, getest en goedgekeurd voor jouw Hyundai en passen perfect. De montage en installatie van accessoires is bij de Hyundai-dealer in vertrouwde handen. Meer weten? Jouw Hyundai-dealer helpt je graag verder.

Zoek Hyundai-dealer

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen