iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Met deze accessoires maak je jouw Hyundai extra aantrekkelijk

Met de juiste accessoires maak je jouw Hyundai nog aantrekkelijker of functioneler dan hij al is. Of het nu gaat om stoere lichtmetalen velgen, een afneembare trekhaak voor je caravan, coole striping voor een supersportieve uitstraling of een handige dakkoffer voor al je extra bagage, je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar. Een tip: kies altijd voor Hyundai Originele Accessoires in plaats van imitatie. Originele accessoires zijn specifiek ontworpen, getest en goedgekeurd voor jouw Hyundai waardoor je gegarandeerd goed zit.

Met een fraaie striping geef je jouw Hyundai nog een nog sportievere uitstraling.

Garantie op Hyundai-accessoires

Als je een nieuwe auto koopt, dan kun je die met de juiste accessoires nog specialer maken dan hij al is. Denk aan stoere lichtmetalen velgen, een coole striping of handige rubberen matten om het interieur schoon te houden. Een groot voordeel is dat accessoires die direct bij aankoop van de nieuwe auto worden gemonteerd, net als de auto gedurende 5 jaar gegarandeerd zijn tegen product- en/of fabricagefouten.

Voor accessoires is het nooit te laat. Ook als je je Hyundai alweer een tijdje hebt, zijn accessoires een verrijking voor je auto.* Vaak met de auto naar de vuilstort? De waterbestendige bagagebak met opstaande randen houdt de bagageruimte schoon en droog. Heerlijk fietsen aan de andere kant van Nederland? Wij hebben verschillende soorten fietsendragers voor op de trekhaak waarmee je eenvoudig 2 (elektrische) fietsen met een gezamenlijk maximaal gewicht van 60 kg vervoert.

Deze waterbestendige bagagebak met opstaande randen houdt de bagageruimte schoon en droog.

Eindeloos veel keuze uit accessoires

Sierlijsten, sideskirts, matten, spatlappen, zonwering, dakkoffers, trekhaken, hulpveren: we hebben eindeloos veel accessoires waarmee je jouw Hyundai nog luxer en comfortabeler kunt maken. Benieuwd wat er op het gebied van accessoires allemaal mogelijk is? Klik hieronder op jouw Hyundai en bekijk het assortiment.

Hyundai i10
Hyundai i20
Hyundai i30
Hyundai i30 Wagon
Hyundai BAYON
Hyundai KONA
Hyundai KONA Hybrid
Hyundai KONA Electric
Hyundai TUCSON
Hyundai TUCSON Hybrid
Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid
Hyundai SANTA FE Hybrid
Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid
Hyundai IONIQ 5
Hyundai NEXO

Extra bagage kun je met gemak kwijt in deze dakkoffer ‘Hyundai’ (330 of 390 liter inhoud).

Kies voor originele accessoires van Hyundai

Accessoires zijn er in alle soorten en maten en kun je overal krijgen. Wij adviseren je om voor originele accessoires van Hyundai te kiezen. Die zijn speciaal ontwikkeld, getest en goedgekeurd voor jouw Hyundai en passen perfect. De montage en installatie van accessoires is bij de Hyundai-dealer in vertrouwde handen. Meer weten? Jouw Hyundai-dealer helpt je graag verder.

Zoek Hyundai-dealer

*Voor naderhand aangeschafte accessoires geldt een garantietermijn van 3 jaar. Dit geldt niet voor velgen(sets), hiervoor geldt – ongeacht het moment van aanschaf – een garantietermijn van 2 jaar.

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen