iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Nieuwe BAYON krijgt een zeer aantrekkelijk prijskaartje

Er is nogal wat keuze in de klasse van de crossover-SUV’s, maar wanneer je op zoek bent naar een moderne en betaalbare auto met alles erop en eraan, dan moet je bij de BAYON zijn. Deze stijlvolle verschijning is vanaf nu te bestellen met een vanafprijs van € 21.695. In totaal zijn er vijf uitvoeringen.

Bekijk alle prijzen

 

Standaard al heel luxe

Maar weinig auto's in de klasse van de crossover-SUV’s zijn standaard zo luxe uitgerust als de BAYON. Zo kun je in de instapversie i-Motion al genieten van onder meer cruise control met snelheidslimiet, Bluetooth en airconditioning. Andere features, infotainment- en veiligheidssystemen zijn:

  • Digitale radio (DAB+)
  • eCall (Emergency Call)
  • Noodremassistent (FCA) met voetganger- en fietserherkenning
  • Vermoeidheidsherkenning (DAW)
  • Actieve rijbaanassistentie (LKA)
  • Grootlichtassistent (HBA)
  • Leading Vehicle Departure Alert (LVDA)
Maar weinig auto's in de klasse van de crossover-SUV’s zijn standaard al zo luxe uitgerust als de Hyundai BAYON.

Comfort-uitvoering

De Comfort-uitvoering voegt daar onder meer een 8-inch Multimediascherm, Android Auto (draadloos) en Apple CarPlay (draadloos), spraakherkenning, elektrisch verstelbare en inklapbare buitenspiegels, een draadloze oplaadmogelijkheid voor de smartphone en een volledig digitaal instrumentenpaneel (10,25 inch) aan toe.

Ten opzichte van de Comfort is de Comfort Smart extra uitgerust met een 10,25-inch multimediascherm met navigatie en Hyundai Bluelink-connectiviteitsdiensten met smartphone-app en LIVE Services.

Topversie Premium

De topversie Premium is voorzien van een volautomatische airconditioning, autonome rijbaanassistentie (LFA), een Bose Premium-audiosysteem met 5 luidsprekers en subwoofer, centrale deurvergrendeling met keyless entry en startknop en privacy glas. Wil je een schuif-/kanteldak in jouw BAYON, dan is er de Premium Sky.

Behalve 48-volt mild hybrid-technologie biedt de Hyundai BAYON ook de beste veiligheids- en connectiviteitsfuncties in zijn klasse.

48-volt mild hybrid-technologie

Behalve een innovatieve aandrijflijn met 48-volt mild hybrid-technologie biedt de BAYON ook de beste veiligheids- en connectiviteitsfuncties in zijn klasse. Uiteraard is hij voorzien van de nieuwste versie van Hyundai Bluelink. Daarmee kun je via een app op jouw smartphone overal waar je maar wilt bepaalde functies van de auto checken.

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen