iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

4.000 euro subsidie bij aanschaf KONA Electric of IONIQ Electric

Het perfecte moment om als particulier elektrisch te gaan rijden? Dat is nu! Je ontvangt maar liefst 4.000 euro subsidie als je besluit een nieuwe elektrische Hyundai KONA Electric of IONIQ Electric aan te schaffen of te private leasen. Kies je liever voor een gebruikte elektrische Hyundai, dan kom je in aanmerking voor 2.000 euro subsidie.

Meer over subsidieregeling

 

KONA Electric met 4.000 euro subsidie

De subsidie is alleen bedoeld voor particulieren die een volledig elektrische auto willen rijden, dus niet voor zakelijk rijders en zzp’ers. Dankzij de subsidie van 4.000 euro wordt het voor particulieren nu wel heel aantrekkelijk om een volledig elektrische Hyundai KONA Electric of IONIQ Electric te gaan rijden.

De volledig elektrische Hyundai KONA Electric, nu met 4.000 euro subsidie voor particulieren.

Elektrisch rijden bij Hyundai kan al tegen heel scherpe prijzen. De KONA Electric is er vanaf 36.795 euro. De prijzen van de IONIQ Electric beginnen bij 36.995 euro. Ben je particulier en wil je een van deze twee elektrische Hyundai's kopen of private leasen, dan profiteer je ook nog eens van een subsidiebedrag van 4.000 euro.

Ontdek de KONA Electric

Ontdek de IONIQ Electric

De volledig elektrische Hyundai IONIQ Electric, nu met 4.000 euro subsidie voor particulieren.

Geen wegenbelasting elektrische Hyundai

Met de subsidie wil de overheid elektrisch rijden stimuleren. Immers, een elektrische auto is minder belastend voor het milieu en stoot geen schadelijke stoffen uit.

Als berijder van een volledig elektrische auto betaal je bovendien geen wegenbelasting en profiteer je van lagere gebruikskosten in vergelijking met een auto op benzine of diesel.

Experts op het gebied van elektrisch rijden

Tot slot: om in aanmerking te komen voor de subsidie bij het aanschaffen en private leasen van een elektrische auto, moet aan een paar voorwaarden worden voldaan. Zo heb je als particulier maar één keer recht op de subsidie en mag je de auto alleen aanschaffen of private leasen via een erkend autobedrijf. Daarvoor kun je terecht bij een van onze Hyundai-dealers uit het officiële dealernetwerk van Hyundai Motor Nederland. Zij zijn experts op het gebied van elektrisch rijden en helpen je graag verder.

Zoek een Hyundai-dealer

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen