iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Vernieuwde Hyundai i10 weer beste stadsauto?

Als de vorige Hyundai i10 al hartstikke goed was, hoe goed moet de helemaal vernieuwde Hyundai i10 dan wel niet zijn? Goed genoeg om opnieuw tot Beste stadsauto van Nederland te kunnen worden uitgeroepen, zoals het geval was bij zijn voorganger? Wij zijn overtuigd van wel! De prijs is al veelbelovend. Die bleef namelijk exact gelijk: 11.695 euro. Maar dat is nog lang niet alles!

De Hyundai i10 2017 kreeg een stevige opfrisbeurt en gaat met een nog jeugdiger, moderner design door het leven. Daarbij is hij nóg completer dan hij al was. Zo is de instapversie i-Drive standaard uitgerust met:
·         een boordcomputer
·         in hoogte verstelbare hoofdsteunen
·         een ruitenwisser met intervalfunctie
·         een in hoogte verstelbaar stuurwiel
·         centrale deurvergrendeling
·         getint glas
·         een start-stopsysteem
·         13 inch stalen wielen
 


Bomvol veiligheidsvoorzieningen
Ook wat betreft veiligheid zet de vernieuwde Hyundai i10 de toon. Zo beschikt hij over 6 airbags, antiblokkeer remsysteem, ESP-stabiliteitsprogramma, BAS-remassistent, TMPS (een systeem dat de bandenspanning meet) ISOFIX-bevestigingspunten, het stabiliteitsprogramma VSM en een waarschuwingsindicator voor de veiligheidsgordels.
 
TomTom LIVE Services
Met TomTom LIVE Services is het systeem altijd up-to-date. Het geeft real-time verkeers- en lokale weersinformatie en meldt snelheidscontroles. Nog mooier: de nieuwe Hyundai i10 is de enige auto in zijn klasse waarin Apple CarPlay/Android Auto en TomTom LIVE Services in één enkel infotainmentsysteem zijn geïntegreerd.
 


De populairste Hyundai i10
Van de vorige Hyundai i10 was de i-Motion-uitvoering met afstand het meest verkochte model. En het kan niet anders of de vernieuwde Hyundai i10 i-Motion gaat die populariteit evenaren en waarschijnlijk zelfs overtreffen. Dit zogeheten volumemodel (12.995 euro – inclusief kosten rijklaar) is namelijk niet alleen 200 euro goedkoper dan zijn voorganger, maar is ook nog eens een keer nog rijker uitgerust met elektrische ramen voor en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
 
Voornaamste uitrusting i-Motion (bovenop i-Drive):
·         elektrisch verstelbare ramen voor
·         centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
·         airconditioning (handmatig)
·         radio CD/MP3-speler met USB en AUX-aansluiting
·         twee luidsprekers voor
·         alarmsysteem (SCM 1)
 
Vernieuwde Hyundai i10 vanaf 225 euro per maand!
Wist je dat je als privérijder de vernieuwde Hyundai i10 ook kunt leasen in plaats van kopen? En ook nog eens supervoordelig en voor een vast laag maandtarief, namelijk vanaf 225 euro per maand gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Met Hyundai Private Lease heb je geen omkijken meer naar onderhoud, reparaties, banden, wegenbelasting en verzekering. En omdat het geen auto van de zaak is, betaal je geen bijtelling. Het enige wat je betaalt is de brandstof.
 
Bereken mijn maandbedrag

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen