iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Hyundai Private Lease is privé leasen zonder gedoe

Private Lease is enorm populair in Nederland. Maar waar kun je nu het best terecht voor het privé leasen van een nieuwe auto? Is een lage lease prijs automatisch ook de beste deal, of misschien wel te mooi om waar te zijn? Bij Hyundai slaan we twee vliegen in een klap: Hyundai biedt private lease aan voor een pakkende prijs en zonder gedoe. Zoals het hoort.

Met Hyundai Private Lease rijd je als particulier voor een vast laag maandbedrag in een gloednieuwe Hyundai. Daar komt alleen de tankbeurt bij. De rest – mobiliteitspas, allriskverzekering, reparatie en onderhoud – is allemaal inclusief.

Ontdek Hyundai Private Lease

Nul schadevrije jaren

Geen verborgen kosten dus. Bij Hyundai Private Lease is de leaseprijs niet afhankelijk van het aantal schadevrije jaren, dus heel aantrekkelijk voor iedereen die net zijn of haar rijbewijs heeft. Bovendien profiteer je van de beste voorwaarden, zoals standaard een laag eigen risico, en zijn ongevallenverzekering en pechhulp gewoon inbegrepen.

Leaseauto samenstellen

Hoe gaat jouw gloednieuwe Hyundai er eigenlijk uitzien? Dat bepaal je helemaal zelf! Met behulp van de Hyundai car configurator stel je heel eenvoudig zelf jouw favoriete leaseauto samen. Je bepaalt de looptijd die bij jou past en je stelt een maximum jaarkilometrage in.

Stel leaseauto samen

Geen onverwachte kosten

Bij Hyundai Private Lease houden we van duidelijkheid. Je weet altijd waar je aan toe bent. Rijd je minder kilometers, dan betalen wij deze terug. Ben je juist een ‘veelrijder’, dan zijn de prijsstappen niet groot. Je komt nooit voor onverwacht hoge kosten te staan.

Welke Hyundai kies jij?

Privé een nieuwe Hyundai leasen is dus heel eenvoudig en transparant. De grootste vraag is eigenlijk: welke Hyundai gaat het worden? Voor een scherp bedrag per maand rijd je al met Hyundai Private Lease in een nieuwe Hyundai. Welke Hyundai zou jij kiezen?

Kies jouw favoriete model

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen