iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Dit is het aantrekkelijke prijskaartje van de nieuwe IONIQ 6

De IONIQ 6 is in meerdere opzichten uniek – hij is supergestroomlijnd, heeft een riant rijbereik en laadt supersnel op – en daarbovenop heeft hij ook nog eens een zeer aantrekkelijk prijskaartje gekregen. De elektrische Hyundai is er al vanaf € 45.895. Vergeleken bij zijn concurrenten is dat een wel heel scherpe prijs, zeker als je bedenkt wat je daar allemaal voor krijgt.

Bekijk alle prijzenOperational Lease en Private Lease

Met Hyundai Operational Lease is de IONIQ 6 er al vanaf € 549 per maand excl. BTW (60 mnd./10.000 km/jr.). Het private-leasetarief is vanaf € 669 per maand incl. BTW (60 mnd./10.000 km/jr.). Dit betreft de achterwielaangedreven IONIQ 6 met 53 kWh-batterij in de uitvoering Style.

Met zijn vanafprijs van € 45.895 komt de IONIQ 6 ook in aanmerking voor de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) 2023. Privérijders kunnen in 2023 profiteren van een overheidssubsidie van 2.950 euro en daarmee is de IONIQ 6 al verkrijgbaar voor een zeer scherp bedrag.

Met zijn scherpe vanafprijs komt de Hyundai IONIQ 6 in aanmerking voor de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP).

Standaarduitvoering Style

De IONIQ 6 is verkrijgbaar met keuze uit twee batterijpakketten en achterwiel- of vierwielaandrijving. In totaal zijn er drie uitvoeringen: Style, Connect en Lounge. In de standaarduitvoering Style is de IONIQ 6 (achterwielaangedreven en met 53 kWh-batterij) al zeer rijk uitgerust. Wat dacht je van:

• 11 kW 3-fase onboard charger
• Laadkabel voor opladen via het stopcontact (230V)
• 12,3-inch Multimediascherm met navigatie
• Apple CarPlay & Android Auto (bedraad)
• Hyundai Bluelink met smartphone-app & LIVE Services
• 18-inch lichtmetalen velgen met 225/55 R18-banden (Hankook)
• Verwarmbare buitenspiegels
• Achteruitrijcamera met dynamische hulplijnen
• Cruise control met Stop & Go-functie en snelheidslimiet
• Highway Driving Assist (HDA)

Vehicle-to-Load-technologie (V2L)

Ook is de IONIQ 6 standaard uitgerust met Vehicle-to-Load-technologie (V2L). Daarmee kunnen elektrische apparaten onderweg en op locatie – bijvoorbeeld een elektrische fiets of scooter – via de auto opgeladen worden. V2L is te gebruiken via een laadaansluiting onder de achterbank, voor het opladen van laptop, smartphone en andere apparaten.

V2L is ook te gebruiken via een aparte adapter voor de laadaansluiting aan de buitenzijde van de auto. De 230V-aansluiting is standaard vanaf de Connect. Ook op deze uitvoering: een Head-Up Display (HUD), Highway Driving Assist II (HDA2) met assistentie bij rijstrookwissel op snelwegen, een warmtepomp, batterijverwarming & preconditioning, elektrisch verwarmbare stoelen vóór en achter, een verwarmbaar stuurwiel en privacy glas.

De Hyundai IONIQ 6 is verkrijgbaar met keuze uit twee batterijpakketten en achterwiel- of vierwielaandrijving.

Topversie Lounge

En dan is er natuurlijk de topversie Lounge. Je kun het zo gek niet bedenken of deze IONIQ 6 met 77,4 kWh-batterij heeft het. Ten opzichte van de Connect is deze uitvoering nog eens extra uitgerust met onder meer 20-inch lichtmetalen velgen met 245/40 R20-banden (Pirelli), een Bose Premium-audiosysteem (7 luidsprekers en subwoofer), interactieve LED-verlichting op het stuurwiel, een surround View Monitor (SVM) met 360 graden camera en stoelen (bestuurder en passagier) met ontspanningsfunctie.

De Lounge is optioneel ook verkrijgbaar met 18-inch lichtmetalen velgen met 225/55 R18- banden (Hankook), een glazen schuif-/kanteldak en digitale buitenspiegels (DSM). Deze camerabuitenspiegels vervangen de gebruikelijke glazen spiegels. Ze verbeteren de luchtweerstand en bieden een helder zicht, ook bij slecht weer, via de aan de binnenzijde van beide voorportieren gemonteerde kleurendisplays.

Keuze uit elf carrosseriekleuren

De IONIQ 6 is verkrijgbaar met keuze uit elf carrosseriekleuren: Gravity Gold Matte, Abyss Black Pearl, Serenity White Pearl, Curated Silver Metallic, Nocturne Gray Metallic, Nocturne Gray Matte, Transmission Blue Pearl, Biophilic Blue Pearl, Ultimate Red Metallic, Digital Green Pearl en Byte Blue Pearl.

Ontdek de IONIQ 6

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen